Шутановац са грађанима: Склонићемо криминалце са улице, Београд ће бити безбедан

- A +
Шутановац са грађанима: Склонићемо криминалце са улице, Београд ће бити безбедан Београд, 4. јануара 2018.

Председник Демократске странке и кандидат за градоначелника Београда Драган Шутановац данас је током разговора са грађанима на општинама Звездара и Вождовац у Београду истакао да се настављају мафијашки обрачуни у главном граду, а да су предстојећи избори први корак ка стварању безбедног града у коме ће криминалци бити иза решетака, а Београд ослобођен од оних који га лоше воде.

„Тек је почела нова 2018. година, а Београд је поново постао поприште организованих криминалних група, имамо и убиства у првим данима нове године. Месецима и годинама уназад говоримо да је Београд јако небезбедан, а да је по статистици најнебезбеднији град у Европи (након Кијева). Крајње је време да се нешто учини како би се овакво стање променило. Избори који нам предстоје у Београду су први корак ка променама и ка безбеднијем животу у Београду, да људи могу децу да шаљу у школу без да стрепе како ће се вратити из школе, да криминалце склонимо са улице, а да Београд ослободимо од оних који га лоше воде.“

Шутановац са грађанима: Склонићемо криминалце са улице, Београд ће бити безбедан Кандидат Демократске странке и Нове за градоначелника Београда истакао је да ова власт увелико измишља бројеве ноћења и туриста за Нову годину само како би оправдали зашто су Весић и Мали од Београда направили вашар са бљештавим макетама и дестинацију са намештеним тендерима о којима пишу светски медији.

“Београду и Београђанима потребан је посао, безбедност, култура, али једино што ову власт интересује јесу услуге по уговору, како би могли да запосле активисте и поделе средства себи блиским организацијама, али и различити тендери преко којих извлаче новац грађана. У земљи обесправљених, то вређа сваког нормалног човека и ми им ово нећемо дозволити,“ закључио је председник Демократске странке Драган Шутановац.

Шутановац са грађанима: Склонићемо криминалце са улице, Београд ће бити безбедан Поред Шутановца, разговорима на београдским пијацама присуствовале су и Весна Ракић Водинелић, прва на листи ДС-Нова, Тамара Трипић, потпредседница Демократске странке, Арис Мовсесијан, председник градског одбора Нове странке и Драгослав Шумарац, потпредседник ДС Београд.

Информативна служба ДС

Контакт

Градски одбор ДС Београд

Адреса:
Теразије 3/IV
11000 Београд

Телефон:
011 4092 235, 011 4092 236

E-mail:
beograd@ds.org.rs

Http:
www.beograd.ds.org.rs

Друштвене мреже

Импресум

Званична интернет презентација
Градског одбора Демократске странке
Београд
www.beograd.ds.org.rs

Контакт

Адреса:
Теразије 3/IV
11000 Београд
Тел. +381 (0)11 4092 235, 4092 236

beograd@ds.org.rs
www.beograd.ds.org.rs