Шутановац: Уместо лажне добити јавних предузећа смањићемо рачуне грађанима

- A +
Шутановац: Уместо лажне добити јавних предузећа смањићемо рачуне грађанима Београд, 5. јануара 2018.

Председник Демократске странке и кандидат за градоначелника Београда Драган Шутановац заједно са проф. др Весном Ракић Водинелић наставио је разговоре са грађанима Београда у Борчи, на Врачару и Старом граду и истакао да Мали и Весић узимају добит од јавних предузећа уместо да тај новац улажу или смање цену грејања у Београду.

Шутановац: Уместо лажне добити јавних предузећа смањићемо рачуне грађанима „Грађани Београда плаћају грејање током целе године, а ова власт то користи као парафискални намет. Електране Београда остварују добит и уместо да се та добит инвестира у бољу мрежу за грејање и мераче који ће омогућити да сви грађани плаћају онолико колико потроше, нажалост Београд узима добит и зарађује на грађанима. Тај новац Синиша Мали и Горан Весић улажу у бесмислене фонтане, јарболе и јелке, што је била највећа корупција на крају године.

Шутановац: Уместо лажне добити јавних предузећа смањићемо рачуне грађанима Јавна предузећа не постоје зарад администрације већ зарад пружања квалитетних услуга грађанима по што нижој цени. Из тог разлога Демократска странка заједно са коалицијом инсистира да се грађанима смањи цена грејања, да буде у складу са потрошњом, или да се новац враћа грађанима и да се инвестира. Град ће када ми будемо на власти инвестирати у енергетску ефикасност, тако што ће свим грађанима који су на топловодној мрежи кроз подршку у виду бескаматних кредита помоћи да замене стару столарију, чиме ће побољшати енергетску ефикасност својих станова.“

Информативна служба ДС

Контакт

Градски одбор ДС Београд

Адреса:
Теразије 3/IV
11000 Београд

Телефон:
011 4092 235, 011 4092 236

E-mail:
beograd@ds.org.rs

Http:
www.beograd.ds.org.rs

Друштвене мреже

Импресум

Званична интернет презентација
Градског одбора Демократске странке
Београд
www.beograd.ds.org.rs

Контакт

Адреса:
Теразије 3/IV
11000 Београд
Тел. +381 (0)11 4092 235, 4092 236

beograd@ds.org.rs
www.beograd.ds.org.rs