Демократе позивају на солидарност и нови план за социјално угрожене

- A +
Демократе позивају на солидарност и нови план за социјално угрожене Београд, 6. јануара 2017.

Након Борче, Миријева, Врачара, Звездаре, Вождовца, Старог града, Демократе су и данас наставиле разговоре са грађанима Београда на општинама Нови Београд и Земун.

Председник Демократске странке Драган Шутановац честитао је Бадњи дан и позвао на солидарност са угроженима и подсетио да у Београду има преко седам хиљада бескућника.

Демократе позивају на солидарност и нови план за социјално угрожене „Уместо да Београд буде град у коме се пристојно живи и који воде пристојни људи, сведоци смо да Београд пуних пет година пропада. Ових дана чујемо да нам високи функционери СНС замерају што ми свакога дана нудимо нова решења и тачно је да се грађани свакога дана налазе у новом проблему и ми ћемо им до краја кампање понудити решења за разна питања,“ рекао је Шутановац одговарајући на изјаву Зоране Михајловић која је уследила након предлога ДС-а за смањење цене грејања у Београду.

Кандидат Демократа и Нове странке за градоначелника Београда Драган Шутановац изјавио је да ће ова коалиција вратити мере социјалне подршке које је СНС укинуо, унапредити их, али и предложио нова решења.

Демократе позивају на солидарност и нови план за социјално угрожене „Наша коалиција обећава да ћемо вратити достојанство грађанима и да ћемо свим ђацима обезбедити бесплатне уџбенике, деци која нису уписана у вртић обезбедићемо субвенцију, али ћемо и увести нове мере као што су дигитализација уџбеника, бескаматни кредити за први стан за младе брачне парове, подршка за самохране родитеље“.

Демократе позивају на солидарност и нови план за социјално угрожене Поводом Бадњег дана, Шутановац је желео да подсети да су Београд људи, а не бетон и арматура и да ће заједничким напорима учинити све да се Београд поново развија као град будућности.

Током данашњег дана функционери ДС и Нове су били на различитим локацијама на Новом Београду и у Земуну где су разговарали са грађанима. Присуствовали су Нада Колунџија, потпредседница Демократске странке, Александар Станковић, заменик председника Нове странке, Маја Виденовић, народна посланица ДС, Арис Мовсесијан, председник градског одбора Нове, Зоран Алимпић, градски одборник ДС и Срето Малиновић, председник одбора за одбрану и безбедност ДС.

Информативна служба ДС

Контакт

Градски одбор ДС Београд

Адреса:
Теразије 3/IV
11000 Београд

Телефон:
011 4092 235, 011 4092 236

E-mail:
beograd@ds.org.rs

Http:
www.beograd.ds.org.rs

Друштвене мреже

Импресум

Званична интернет презентација
Градског одбора Демократске странке
Београд
www.beograd.ds.org.rs

Контакт

Адреса:
Теразије 3/IV
11000 Београд
Тел. +381 (0)11 4092 235, 4092 236

beograd@ds.org.rs
www.beograd.ds.org.rs