ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

Конференција за медије Градског одбора ДС у Лозници

- A +
Конференција за медије Градског одбора ДС у Лозници (Фото: Градски одбор ДС Лозница)Лозница, 20. марта 2012.

У просторијама Градског одбора Демократске странке у Лозници одржана конференција за медије којој су присуствовали кандидати за одборнике на локалним парламентарним изборима.

Тема конференције је била противправно укидање листе за локалне изборе "Демократска странка - Борис Тадић" од стране Градске изборне комисије.

Председник Градског одбора ДС Лозница Петар Екмешчић новинарима је предочио првобитно решење комисије којом се једногласно проглашава листа за локалне изборе, да би та иста комисија под притиском градоначелника Видоја Петровића, укинула решење о проглашењу.

Истовремено је одбила приговор Градског одбора ДС на уочене неправилности и незаконите радње приликом прикупљања потписа за листу "Видоје Петровић - УРС", иако је првобитно комисија прегласавање утврдила ту листу, а представник СПС демонстративно напустио комисију јер није желео да седи са људима који крше закон.

На конференцији је говорио и Михаило Пурић, члан Извршног одбора ГО ДС и кандидат за народног посланика, који је изразио уверење да упркос настојањима УРС-а да укине Демократску странку у Лозници, у томе неће успети јер ће грађани знати да препознају ко се бори за праве вредности демократског друштва, ако за привилегије и апсолутизам.

(Извор: Градски одбор ДС Лозница)

Повезане вести

Председник Демократске омладине Балша Божовић (Фото сервис ДС, архива)

Караван Демократске омладине у Лозници