ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

ДС доприноси политичкој стабилности у Књажевцу

- A +
Потпредседник Демократске странке Дејан Николић у обраћању на обележавању 23 године рада ДС у Књажевцу (Фото: Општински одбор ДС Књажевац)Књажевац, 12. октобра 2013.

Потпредседник Демократске странке Дејан Николић присуствовао је у Књажевцу обележавању 23 године рада ДС у том граду.

"Демократска странка доприноси политичкој стабилности у Књажевцу, а политичка стабилност је оно што недостаје Србији у овом тренутку", изјавио је обраћајући се члановима и гостима ДС Дејан Николић.

"За такво стање у градовима и општинама Србије заслужни су 'композитори и прекомпозитори' који су изазвали политичку нестабилност и зауставили многе општине у развоју", рекао је Николић.

Потпредседник ДС је као пример добре праксе и одговорности истакао то што људи из Демократске странке који учествују у власти извештај о свом раду подносе грађанима Књажевца.

На страначком скупу, којим су обележене 23 године рада Демократске странке, извештаје о својим активностима поднели су изабрани и постављени функционери ДС у локалној власти.

Општински одбор Демократске странке Књажевац

Повезане вести

Кандидат за председника Србије и лидер Демократске странке Борис Тадић у сусрету са грађанима Књажевца (ФоНет)

Мото ових избора је — не дозволити промене на горе

Књажевац, 14. априла 2012.Кандидат за председника Србије, лидер Демократске странке Борис Тадић рекао је у Књажевцу да је мото...