ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

ДС Трстеник: Демократска странка једина брана једноумљу

- A +
Демократска странкаТрстеник, 7. фебруара 2014.

Демократску странку напуштају каријеристи који су у претходном периоду обављали најзначајније јавне функције на које су предложени од стране наше организације.

Постало је јасно да је за део бившег руководства Општинског одбора ДС Трстеник једини циљ био утапање у Српску напредну странку, ради вршења власти по било коју цену.

Добро је што се напуштање функционера ДС из нашег града догодило пре избора, како не би дошло до прекрајања воље грађана током постизборног процеса.

Демократска странка данас је једина брана једноумљу. Намера појединих бивших функционера да Демократску странку претворе у странку послушника и привезак Српске напредне странке, више не пролази.

Демократска странка на ове изборе излази са јасном политиком куда, како и са ким. Сви они који се својим именом, презименом и делом нису доказали, данас траже уточиште у некаквој организацији која намерава да обмане грађане и њихове гласове преточи у мандате ономе који жели да од Србије створе исто оно што су чинили деведесетих.

Општински одбор ДС Трстеник позива суграђане да не подлежу манипулацијама и лажним предизборним обећањима, јер Демократска странка се данас и на предстојећим изборима једина супротставља намери да се у Србији заведе диктатура и завлада једноумље.

Ми смо једина изборна коалиција која је алтернатива садашњој власти и режиму и свему што Александар Вучић, као први човек те власти симболизује.

Србија ће се 16. марта ослободити страха и верујемо да ћемо добити подршку грађана да будемо власт какву Србија заслужује.

Општински одбор ДС Трстеник

Повезане вести

Демократска странка

ДС Трстеник: Празне приче су једини план ове владе

Трстеник, 1. октобра 2015.Празне приче су једини план ове владе, омаловажавање грађана, покушаји криминализације читавог друштва и...
Демократска странка

ДС Трстеник: Београд на води супротан интересима грађана Србије

Трстеник, 26. септембра 2015.Општински одбор Демократске странке у Трстенику се придружује позиву Демократске...
Потпредседник Демократске странке Душан Петровић (Танјуг, архива)

Душан Петровић обишао газдинство Мирослава Баточанина у Почековини

Трстеник, 20. априла 2012.Србија је лане први пут после 12 година остварила суфицит у трговини...
Демократска странка

ДС најоштрије осуђује нападе на просторије и претње члановима странке

Трстеник, 17. априла 2012.Демократска странка саопштава да су у ноћи између недеље и понедељка...
Кандидат за председника Србије и лидер Демократске странке Борис Тадић у обраћању грађанима у Трстенику (ФоНет)

Тадић: Опоненти променили речи, али не заслужују поверење

Трстеник, 12. априла 2012.Грађани не смеју допустити да се пут којим је Србија кренула и који даје резултате прекине,...