ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

У Пироту прекинуто емитовање ТВ Хепи за време гостовања Драгана Ђиласа

- A +
Демократска странкаПирот, 11. фебруара 2014.

Поводом синоћног скандалозног прекида емитовања програма ТВ Хепи у Пироту, током емитовања емисије "Ћирилица" у којој је гост био Драган Ђилас, председник Демократске странке, обавештавамо све грађане Пирота да снимак целе емисије могу да преузму у просторијама Демократске странке у Пироту.

Ово је само још један од показатеља да актуелна власт, предвођена Српском напредном странком, гура Србију у једноумље и безнађе и да авети прошлости из деведесетих и творци по злу познатог Закона о информисању, пресвучени сада у еврофанатике, нису променили своју ћуд.

Изборна листа "Са Демократском странком за демократску Србију" представља једину алтернативу садашњем режиму и свему што Александар Вучић као први човек те власти симболизује. Ми гарантујемо грађанима да их нећемо преварити после избора и да нећемо ући у владу са СНС и Вучићем, не зато што имамо нешто лично против њих, него због свега што су радили у претходне две године и од Србије направили земљу страха која је економски уништена.

Србија ће се 16. марта ослободити страха и заједно са нашим грађанима настојаћемо да изградимо модерну и пристојну Србију, у којој се неће живети од обећања, одликовања и помиловања, већ од рада.

Никада нећемо одустати од идеја и визије Зорана Ђинђића и милион људи данас у Србији поново има за кога да гласа.

Градски одбор ДС Пирот

Повезане вести

Обележавање 25 година Демократске странке у Пироту (Фото: Општински одбор ДС Пирот)

25 година Демократске странке у Пироту

Пирот, 24. фебруара 2015.У оквиру обележавања 25 година постојања и рада Демократске странке, Општински одбор Демократске странке Пирот организовао је...
Акција прикупљања потписа против закона којим је предвиђено смањење плата и пензија, у организацији ДС у Пироту (Фото: Градски одбор ДС Пирот)

ДС Пирота прикупља потписе против закона о смањењу плата и пензија

Пирот, 12. новембра 2014.Демократска странка покренула је акцију прикупљања потписа против закона којим...
Демократска странка

Акције Ресорног одбора за здравство ДС у Пироту

Пирот, 30. јануара 2012.Општински одбор Демократске странке у Пироту формирао је Ресорни одбор за здравство који чине угледни лекари и...
Конференција за медије Општинског одбора Демократске странке Пирот (Фото: Општински одбор ДС Пирот)

Општински одбор ДС Пирот о посети председника Тадића и активностима у Скупштини општине

Пирот, 27. децембра 2011.Општински одбор Демократске странке (ОО...