ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

Демократска странка у Куршумлији увећала број чланова

- A +
Председница Општинског одбора ДС Куршумлија Весна Јаковљевић (Фото: Општински одбор ДС Куршумлија, архива)Куршумлија, 26. фебруара 2014.

Општински одбор Демократске странке у Куршумлији увећао је број чланова јер је у протеклих петнаест дана нове приступнице потписало 29 нових чланова странке, тако да сада ДС Куршумлија броји 749 чланова.

"Веома смо задовољни што су грађани Куршумлије препознали у нама праву политичку организацију која негује демократске вредности и коју виде пре свега млади као странку која може да пружи перспективу", изјавила је председница Општинског одбора ДС Куршумлија Весна Јаковљевић.

Она је нагласила да је "међу 29 нових чланова Демократске странке који су потписали приступнице највећи број младих до 30 година старости".

"Пријем нови чланова је такође и добар сигнал уочи парламентарних избора који ће се одржати 16. марта", рекла је Весна Јаковљевић.

Истовремено, Општински одбор ДС Куршумлија обавештава јавност да до сада ниједан од 749 чланова ДС у том граду није напустио редове Демократске странке.

Општински одбор Демократске странке Куршумлија

Повезане вести

Демократска странка

Општини Куршумлија Влада узима више од 40 милиона динара

Куршумлија, 28. маја 2013.Због намере Владе Србије да новим пореским мерама узме грађанима у општинама и градовима Србије...
Демократска странка

Угрожени животи радника који штрајкују глађу у СО Куршумлија

Куршумлија, 25. децембра 2012.Члан Демократске странке Велислав Милосављевић, заједно са чланом УРС Синишом Вацевим,...
Генерални секретар Демократске странке Балша Божовић (Фото сервис ДС, архива)

Балша Божовић: Прогон политичких неистомишљеника

Куршумлија, 20. децембра 2012.Генерални секретар Демократске странке Балша Божовић изјавио је да власти у Куршумлији врше прогон политичких...
Демократска странка

У Србији влада огољена политичка тортура

Београд, 11. децембра 2012.Након скандалозних одлука општинског руководства у Куршумлији, које до данас нису добиле судски епилог, да чланове...
Демократска странка

Откази за политичке неистомишљенике владајуће СНС у Куршумлији

Куршумлија, 10. децембра 2012.Општинско веће општине Куршумлија донело је одлуку да отпусти 16 радника који су...