ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

Николић и Милисављевић у Неготину представили план ДС за развој села

- A +
Дејан Николић и Душан Милисављевић са активистима листе ''Са Демократском странком за демократску Србију'' у Неготину (Фото: Општински одбор ДС Неготин) Неготин, 9. марта 2014.

Потпредседник Демократске странке Дејан Николић и члан Председништва Демократске странке Душан Милисављевић посетили су село Јабуковац у општини Неготин.

У разговору са мештанима, Николић и Милисављевић представили су јасан план Демократске странке за будућност Србије и развој села.

"Српска напредна странка је један човек, Александар Вучић. Демократска странка има тим људи, како за развој општине Неготин, тако и за развој Републике", поручено је том приликом.

Потпредседник ДС Дејан Николић је нагласио да би новац који је Влада наменила за отпуштање радника требало усмерити на развој регионалних центара.

Потпредседник Демократске странке Дејан Николић у сусрету са грађанима у селу Јабуковац у општини Неготин (Фото: Општински одбор ДС Неготин)Члан Председништва ДС Душан Милисављевић је истакао да Демократска странка има за циљ бригу о обичном човеку и квалитету живота.

"Сачувајмо младост и памет Србије", поручио је Милисављевић додајући да ће ДС младима омогућити будућност достојну времена у којем живимо.

Општински одбор Демократске странке Неготин

Повезане вести

Потпредседница Демократске странке Наташа Вучковић у разговору са грађанима и грађанкама Неготина (Фото: Општински одбор ДС Неготин)

Наташа Вучковић у Неготину о борби за женска права

Неготин, 8. марта 2014.Потпредседница Демократске странке Наташа Вучковић посетила је општину Неготин и том приликом дамама...