ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

Нова Варош: Циљ нам је да обезбедимо развој општине

- A +
Члан Председништва Демократске странке Борислав Стефановић у обраћању грађанима Нове Вароши и члановима и симпатизерима ДС (Фото: Општински одбор ДС Нова Варош)Нова Варош, 6. марта 2014.

Лојалност странци упркос политичким притисцима и нападима којима су чланови Демократске странке изложени, став је чланства који се могао чути на трибини одржаној у Скупштини општине Нова Варош.

Грађанима Нове Вароши и члановима и симпатизерима ДС обратили су се кандидати за народне посланике листе "Са Демократском странком за демократску Србију" Борислав Стефановић, Владимир Тодорић и Владимир Павићевић, као и кандидаткиња за посланицу Аида Ћоровић.

"Очекујемо добар резултат и сматрамо да не би требало улазити у власт по сваку цену. Иако Нова Варош изгледа као рајско место из бајке у подножју Златара, грађане муче исте бриге као и све остале у Србији. Живи се од пензија, много је незапослених, нема перспективе, млади одлазе из града, туризам не функционише. То је слика садашње неспособне власти. Циљ нам је да заједнички победимо ову неспособну власт, пружимо наду овом народу и обезбедимо посао како би се општина развијала, а не ишла уназад", рекао је Борислав Стефановић.

Он је закључио да је то једини начин да млади брачни парови остану на тим просторима, а не да беже "трбухом за крухом".

Општински одбор Демократске странке Нова Варош