ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

Демократска странка на челу колоне за слободну Србију

- A +
Потпредседница Демократске странке Маја Виденовић у обраћању на новогодишњем коктелу Градског одбора ДС Ваљево (Фото: www.vamedia.info) Ваљево, 12. јануара 2015.

Градски одбор Демократске странке Ваљево одржао је новогодишњи коктел у простору Центра за културу уз присуство бројних демократа, али и представника града и других политичких партија. Гост домаћин овог коктела била је Маја Виденовић, потпредседница Демократске странке.

Традиционални коктел Градског одбора ДС-а и ове године окупио је велики број званица што самог чланства што представника града, политичких странака, предузећа и институција. Потпредседница ДС Маја Виденовић је, поздрављајући госте, подсетила да се сам коктел одржава на дан велике шетње у Паризу организоване против тероризма и у знак подршке слободи говора.

"Демократска странка зато мора бити на челу колоне за пристојну Србију, за земљу у којој не влада страх и где се не гуше слободе и различита мишљења, земљу у којој се не сатанизују политички противници и не криминализује свако ко другачије мисли, земљу којом управљају најбољи а не најпослушнији, земљу која верује у институције и грађане, а не у једног човека", рекла је Виденовић.

"Све оно што нас је окупило пре 25 година обавезује нас да ту борбу наставимо, све оно што нам се данас дешава нам јасно показује да та борба није готова. Ми морамо да покажемо да смо бољи, не од других, него од нас самих какви смо били. Долази нам време велике борбе и победа вредности за које се залажемо", поручила је потпредседница ДС.

Новогодишњи коктел Градског одбора Демократске странке Ваљево (Фото: www.vamedia.info) Председник Градског одбора ДС Душко Ракић свим окупљеним званицама, али и грађанима Ваљева, пожелео је срећну Нову годину и пожелео да ова 2015. година буде на више начина боља.

"Имали смо тешку годину са суспендованом демократијом и годину у којој је медијски простор јако сужен и свако ко мисли другачије је на удару. Видели сте шта се догодило у Мионици, али видели сте и остварени резултат. Још једном се показало да без Демократске странке на политичкој сцени нема ни слободе у Србији", рекао је Ракић.

Поред Маје Виденовић међу гостима је био и народни посланик ДС Драган Шутановац, као и Милан Гавриловић Ћићован, претучени кандидат демократа на изборима у Мионици.

(Извор: www.vamedia.info)

Повезане вести

Демократска странка

Обијене просторије ДС у Ваљеву

Београд, 14. септембра 2016.Просторије Демократске странке у центру Ваљева синоћ су обијене и том приликом су однети рачунари и телефони. Демократска странка захтева да...
Демократска странка

ДС Ваљево: Да ли је безбедно купати се испод балона у Петници?

Ваљево, 25. фебруара 2015.Демократској странци се ових дана јавило неколико родитеља деце која тренирају у...
Трибина ''Куда иде Србија?'' у организацији Градског одбора Демократске странке Ваљево поводом 25 година ДС (Фото: Градски одбор ДС Ваљево)

ДС Ваљево: Трибина ''Куда иде Србија?'' поводом 25 година ДС

Ваљево, 10. фебруара 2015.Поводом обележавања 25 година од обнављања рада Демократске странке, потпредседник...
Члан Председништва и шеф посланичке групе Демократске странке Борислав Стефановић (Фото сервис ДС, архива)

Стефановић у Ваљеву позвао грађане гласају за листу ДС

Ваљево, 23. фебруара 2014."Украјински и босански сценарио су велика опасност за стабилност наше земље. Уколико се у Србију...
Председник Градског одбора Демократске странке Ваљево и посланички кандидат ДС Душко Ракић у обраћању медијима (Фото: Градски одбор ДС Ваљево)

ДС Ваљево: Од ове власти само минус

Ваљево, 19. фебруара 2014."За готово две године Ваљево од републичке власти не само да није добило ниједан динар, него је смањењем трансферних средстава...