ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

ДС Рума: Кривична пријава против Александра Мартиновића

- A +
Ненад Боровић на конференцији за медије Општинског одбора Демократске странке Рума (Фото: Општински одбор ДС Рума) Рума, 14. јануара 2015.

Лидер румских напредњака Александар Мартиновић извршио је кривично дело злоупотребе службеног положаја, указале су румске демократе које су против њега поднеле и кривичну пријаву.

Вршилац дужности директора Јавног предузећа "Стамбено" Срђан Николић без икаквог законског основа распослаже матерјалним и финансијским средствима тог предузећа, тврде демократе Руме. Они кажу да је Николићу мандат продужен на основу дописа председника Скупштине општине Александра Мартиновића, који се позива на одлуку Скупштине са седнице која чак није ни одржана.

"Да би председници одбора тога дана закључили уговоре о раду на основу овог, назовимо га, дописа где се у преамбули тих уговора и у неколико чланова тог уговора позивају на допис који им је достављен од стране Скупштине општине тај и тај број, донетог од стране Скупштине општине Рума дана 30.12. Ми који смо доборници и сви који прате рад скупштине знају да 30.12. није одржана никаква седница и да је ово један обичан фалсификат", рекао је Ненад Боровић из Демократске странке.

Демократе Руме додају да је исти случај био са још три јавна предузећа и да су мандати продужени по по трећи пут, што је у супротности са законом.

(Извор: www.rtv.rs)

Повезане вести

Бахата размена непокретности СНС власти у Руми

Бахата размена непокретности СНС власти у Руми

Нови Сад, Рума, 2. фебруара 2016.Покрајински одбор Демократске странке за Војводину и Демократска странка у Руми најоштрије осуђују бахату размену...
Председник Владе Војводине Бојан Пајтић у обиласку погона нове фабрике за производњу каблова у Платичеву код Руме (www.vojvodina.gov.rs)

Бојан Пајтић отворио нову фабрику у Платичеву код Руме

Платичево, Рума, 18. септембар 2013.Председник Владе Војводине Бојан Пајтић отворио је у Платичеву код Руме нову фабрику за производњу...
Душан Јовчић, победник квалификационог такмичења у беседништву у част Зорана Ђинђића у Руми

Душан Јовчић: Колико још?

Београд, 11. марта 2013. Рума, 1. марта 2013.Бојите се? А чега? Можда мрака, неизвесности, утвара, непознатог? Промена? Честа реакција појединих људи, када им кажем на каквом типу такмичења...
Душан Јовчић, Ангелина Мацеле и Драган Николић, троје првопласираних на квалификационом такмичењу у беседништву у част Зорана Ђинђића у Руми , са члановима жирија

У Руми најбољи беседник у част Зорана Ђинђића студент Душан Јовчић

Рума, 1. марта 2013.Квалификациони циклус такмичења у беседништву у част Зорана Ђинђића настављен...
Конференција за медије Општинског одбора Демократске странке Рума на тему такмичења у беседништву у част Зорана Ђинђића (Фото: Општински одбор ДС Рума)

На ''Беседама у Зоранову част'' у Руми учествују млади из 15 градова

Рума, 18. фебруара 2013.Рума ће по први пут бити домаћин квалификационог такмичења "Беседе у...