ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

25 година Демократске странке у Пироту

- A +
Обележавање 25 година Демократске странке у Пироту (Фото: Општински одбор ДС Пирот) Пирот, 24. фебруара 2015.

У оквиру обележавања 25 година постојања и рада Демократске странке, Општински одбор Демократске странке Пирот организовао је штанд и разговор са грађанима код чесме Гушевица у преподневним сатима.

Горан Стаменовић, представник Општинског одбора Демократске странке, истакао је овом приликом да је 25 година иза нас, године велике борбе, успона и падова, успеха и искушења. Стаменовић каже да је ДС спреман за наредне кораке и да Србија мора да промени лошу Владу коју тренутно предводи СНС.

Овој активности присуствовао је и Миодраг Станковић, члан Председништва ДС-а и председник Градског одбора ДС-а у Нишу.

Обележавање 25 година Демократске странке у Пироту (Фото: Општински одбор ДС Пирот) Станковић је рекао да ДС обележава двадесетпетогодишњицу од обнове рада, а у разговору са грађанима жели да направи један озбиљан план за будућих 25 година. Једна комуникација са грађанима, један озбиљан приступ и борба за демократију у Србији, која сигурно недостаје, јесте оно на чему ће ДС радити, истакао је Станковић.

Демократска странка у свом раду бележи и ствари које нису биле добре, и њих се треба подсетити. Јединствена је прилика да се припремимо за наредних 25 година у којима ДС пружа нови корак, буди наду код својих чланова, враћа поверење грађана, и показује се опет као боља, стручнија и паметнија алтернатива данашњој неспособној власти. Научили смо лекцију, сада идемо даље!", поручио је у Пироту Миодраг Станковић, члан Председништва Демократске странке.

Општински одбор Демократске странке Пирот

Повезане вести

Акција прикупљања потписа против закона којим је предвиђено смањење плата и пензија, у организацији ДС у Пироту (Фото: Градски одбор ДС Пирот)

ДС Пирота прикупља потписе против закона о смањењу плата и пензија

Пирот, 12. новембра 2014.Демократска странка покренула је акцију прикупљања потписа против закона којим...
Демократска странка

У Пироту прекинуто емитовање ТВ Хепи за време гостовања Драгана Ђиласа

Пирот, 11. фебруара 2014.Поводом синоћног скандалозног прекида емитовања програма ТВ Хепи у...
Демократска странка

Акције Ресорног одбора за здравство ДС у Пироту

Пирот, 30. јануара 2012.Општински одбор Демократске странке у Пироту формирао је Ресорни одбор за здравство који чине угледни лекари и...
Конференција за медије Општинског одбора Демократске странке Пирот (Фото: Општински одбор ДС Пирот)

Општински одбор ДС Пирот о посети председника Тадића и активностима у Скупштини општине

Пирот, 27. децембра 2011.Општински одбор Демократске странке (ОО...