ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

ДС Ваљево: Да ли је безбедно купати се испод балона у Петници?

- A +
Демократска странка Ваљево, 25. фебруара 2015.

Демократској странци се ових дана јавило неколико родитеља деце која тренирају у недавно покривеном базену у Петници забринутих за безбедност пливача током боравка у овом спортском центру.

Према њиховим речима, због неадекватног система за вентилацију водена пара која испарава из базена се кондензује и ствара велику количину влаге на зидовима. Та влага се онда слива низ зидове и долази у додир са електричним инсталацијама. Вода се и буквално слива низ каблове и сијалице у просторијама у којима се деца пресвлаче.

Не смемо ни да помислимо до каквих све последица то може да доведе!!!

Имајући у виду оваква, са становишта безбедности, недопустива дешавања, Демократска странка градским властима поставља питање да ли балон у Петници уопште има употребну дозволу и сву неопходну документацију и атесте о безбедности. Ово, али и чињеница да је балон пао само неколико дана после постављања, доводе у сумњу безбедност његовог коришћења. Без обзира да ли се ради о незнању или немарности, безбедношћу наших суграђана нико не сме да се поиграва.

Градски одбор Демократске странке Ваљево

Повезане вести

Демократска странка

Обијене просторије ДС у Ваљеву

Београд, 14. септембра 2016.Просторије Демократске странке у центру Ваљева синоћ су обијене и том приликом су однети рачунари и телефони. Демократска странка захтева да...
Трибина ''Куда иде Србија?'' у организацији Градског одбора Демократске странке Ваљево поводом 25 година ДС (Фото: Градски одбор ДС Ваљево)

ДС Ваљево: Трибина ''Куда иде Србија?'' поводом 25 година ДС

Ваљево, 10. фебруара 2015.Поводом обележавања 25 година од обнављања рада Демократске странке, потпредседник...
Потпредседница Демократске странке Маја Виденовић у обраћању на новогодишњем коктелу Градског одбора ДС Ваљево (Фото: www.vamedia.info)

Демократска странка на челу колоне за слободну Србију

Ваљево, 12. јануара 2015.Градски одбор Демократске странке Ваљево одржао је новогодишњи коктел у простору Центра за културу уз...
Члан Председништва и шеф посланичке групе Демократске странке Борислав Стефановић (Фото сервис ДС, архива)

Стефановић у Ваљеву позвао грађане гласају за листу ДС

Ваљево, 23. фебруара 2014."Украјински и босански сценарио су велика опасност за стабилност наше земље. Уколико се у Србију...
Председник Градског одбора Демократске странке Ваљево и посланички кандидат ДС Душко Ракић у обраћању медијима (Фото: Градски одбор ДС Ваљево)

ДС Ваљево: Од ове власти само минус

Ваљево, 19. фебруара 2014."За готово две године Ваљево од републичке власти не само да није добило ниједан динар, него је смањењем трансферних средстава...