ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

ДС у Ужицу: Напредњачка власт не може ни да окречи оно што смо ми градили

- A +
Демократска странкаУжице, 24. јула 2015.

Напредњачка власт није у стању ни да обиђе и окречи оно што је у граду изграђено у време док је градоначелник био демократа Јован Марковић, поручено је данас из ужичког ДС.

Резимирајући годишњицу градоначелниковања Тихомира Петковића (СНС), потпредседник ДС-а у Ужицу Слободан Пајовић казао је да град води лоша власт која нема ни идеје ни пројекте.

- Подесећам да је пре Петковића градоначелник био Саша Милошевић који је поднео оставку јер му је то наредила страначка централа. Садашња власт је још гора од оне за коју су сами напредњаци рекли да је лоша, навео је Пајовић.

Он је нагласио да Петковић није испунио обећање дато у експозеу да ће Ужице до 1. маја добити модерну фабрику воде коју би требало да финансира држава, и казао да се ништа не ради на пољу оснивања интегрисаног универзитета у Ужицу "иако је власт требало само да заврши оно што је већем делу већ било урађено у време демократа".

- Ужичани само треба да упореде оно што је у граду изграђено у време док је владао ДС и у мандату напредњака. Зато смо уверени да ће Ужице бити град у коме ће се ДС вратити на велика врата, а СНС претрпети тежак пораз, рекао је Слободан Пајовић.

(Извор: Блиц)

Повезане вести

Демократска странка

Иницијатива ужичког ДС: Бахатом Гашићу да се одузме награда

Ужице, 13. октобра 2015.Одбор Демократске странке (ДС) у Ужицу затражио је од власти у овом граду да повуче одлуку...
Демократска странка

ДС Ужице најоштрије осуђује напад на новинара Милана Ђокића

Ужице, 14. јула 2015.Градски одбор ДС Ужице најоштрије осуђује јучерашњи безумни напад и покушај убиства...
Првопласиране учеснице на квалификационом такмичењу младих у беседништву у част Зорана Ђинђића у Ужицу, са члановима жирија

Јелена Марић и Нађа Лазаревић победнице ''Беседа у Зоранову част'' у Ужицу

Ужице, 21. фебруара 2015.Мисао Зорана Ђинђића оживела је поново кроз беседе младих...
Председник Демократске странке Бојан Пајтић, са сарадницима, на конференцији за медије у Ужицу (Фото: Градски одбор ДС Ужице)

Пајтић: Незапамћена хајка на омбудсмана

Ужице, 29. јануара 2015.Демократска странка позива Министарство одбране и ВБА да престану да опструишу рад заштитника грађана Саше Јанковића....
Демократска странка

ДС Ужице: Бахатост власти уместо решења за водоснабдевање грађана

Ужице, 25. јула 2014.Демократска странка оптужила је власти и на републичком нивоу као и у Ужицу за...