ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

ДС Пожаревац представила кандидата за градоначелника Дејана Савића

- A +
Конференција за медије Демократске странке у Пожаревцу (Фото: www.boom93.com)Пожаревац, 11. фебруара 2016.

Градски одбор Демократске странке Пожаревац представио је на конференцији за медије свог кандидата за градоначелника, Дејана Савића, који обавља и функцију председника овог одбора.

Дејан Савић је истакао да су демократе спремне за изборну утакмицу, али да му је жао што неће снаге огледати на само на локалу, већ на општим изборима.

"Волео сам да сада имамо само локалне изборе, јер тада бисмо показали енергију на локалу у пуном капацитету. Овако ће сви кандидати опозиције у Србији имати као противкандидата Александра Вучића и мислим да то није фер. Наравно, то је дозвољено и околности су такве и у складу са тим ћемо се и понашати. Политичким противницима поручујем да ми у ДС-у желимо фер и коректну изборну кампању, без клевета и оптужби", рекао је Савић.

Лидер ДС-а у Пожаревцу је рекао да о изборним коалицијама на локалном нивоу могу да разговарају са свим опозиционим странкама. Бивше чланове који су приступили Левици Србије сматрају пријатељима и потенцијалним партнерима.

"Свако од њих је боље решење од актуелне власти", казао је Дејан Савић.

Председник одборничке групе ДС у локалном парламенту Златко Миладиновић најавио је живу активност Демократске странке у локалу, у сусрет предстојећим локалним изборима.

Он је истакао да су демократе апсолутно спремне да провере народну вољу, јер су чланови који су остали у њиховим редовима проверени професионалци из свих домена. Још је додао да им је заједничко то што немају амбицију да своје професије замене јавним функцијама зарад личне користи.

"Одборнике ДС моћи ћете да сретнете на улици и да их лично питате о проблему који вас притиска. То су проверени, некорумпирани људи који су прошли кроз различите притиске и остали доследни идеји коју странка пропагира", казао је Миладиновић.

(Извори: www.hitradio.rs, www.boom93.com)

Повезане вести

Горан Петровић, председник Градског одбора ДС Пожаревац, у обраћању на конвенцији листе ''Са Демократском странком за демократску Србију'' (Фото: Градски одбор ДС Пожаревац)

Горан Петровић, председник ДС Пожаревац: Данас се боримо за демократију

Пожаревац, 28. фебруара 2014.Говор Горана Петровића, председника Градског одбора ДС Пожаревац, на...