ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

Драган Шутановац и Бранислав Лечић у Апатину

- A +
Разговор са грађанима у Апатину (Фото: Општински одбор ДС Апатин)Апатин, 19. фебруара 2016.

Општински одбор Демократске странке у Апатину посетили су народни посланик Драган Шутановац и познати српски глумац и члан Главног одбора ДС Бранислав Лечић. На трибини коју је организовао Општински одбор ДС Апатин, поред гостију Драгана Шутановца и Бранислава Лечића, присуствовали су и др Бруно Урбановски, носилац листе Демократске странке на предстојећим локалним изборима, те функционери и чланови Општинског одбора, као и симпатизери Демократске странке који су се окупили у великом броју.

Народни посланик Драган Шутановац оценио је да живот у Србији никада није било лошији, да не постоји ниједан сегмент друштва који напредује, због чега је позвао све грађане да на предстојећим изборима искажу своје незадовољсво и гласају за ДС као једину озбиљну опозициону странку.

"Оставили смо уређену државу, кандидата за чланство у ЕУ. Последње четири године спољни дуг је са 15,7 стигао до 25 милијарди евра, сви порези попут ПДВ-а, пореза на добит и имовину, повећани су драматично. Истовремено је уведена акциза на струју, што је јединствен случај у свету", рекао је Шутановац критикујући политику владајуће коалиције.

Шутановац је истакао да Демократска странка има озбиљан програм на којем је радило више од 300 стручњака из свих области. Он је рекао да ће уколико Демократска странка победи на предстојећим изборима, пензионерима бити враћене пензије, да ће доћи до измена закона који омогућава продају земље странцима и да ће Демократска странка извршити реформу пореског система по којем се тренутно више опорезује радник и рад, а не власник капитала.

"Сматрамо неопходним реформу, мењање пореског система. Данас се у Србији више опрезује рад, а не власник капитала. Потпуно је неприхватљиво да постоје људи које раде читав месец за 20.000 динара, а да 'газде' живе као да су у Немачкој", закључио је Шутановац.

Општински одбор Демократске странке Апатин

Повезане вести

Састанак представника Демократске странке и Демократског савеза Хрвата у Војводини у Апатину (Фото: Општински одбор ДС Апатин)

ДС Апатин: Разговор о сарадњи са ДСХВ

Апатин, 23. фебруара 2016.У склопу припрема за предстојеће изборе у просторијама Општинског одбора Демократске странке Апатин одржан је састанак...
Демократска странка

Потврђена подршка грађана Војводине Демократској странци

Зрењанин, Србобран, Апатин, 3. марта 2013.Демократска странка, иако на поновљеним изборима за Скупштину АП Војводине није добила нове...