ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

ДС Зрењанин: Оправдаћемо поверење грађана

- A +
Конференција за медије Градског одбора Демократске странке Зрењанин (Фото: Градски одбор ДС Зрењанин, архива)Зрењанин, 27. априла 2016.

На редовној конференцији за медије Градског одбора Демократске странке у Зрењанину медијима се обратила кандидаткиња за градоначелницу др Гордана Козловачки.

"Захваљујући поверењу грађана и овог пута смо добили шансу да се у име свих боримо у локалном парламенту за унапређење животног стандарда, развој локалне заједнице и здраву и друштвено одговорну средину. Настојаћемо да допринесемо стратегији формулисања најбољег за село и град, за све добне, родне, образовне, професионалне и социјалне групе, јер ми то знамо и можемо."

Др Козловачки је инсистирала на комуникацији и сарадњи са грађанима и у време када нису избори. "Градећи мостове заједно са грађанима који су нас подржали, изградићемо их и са осталима, и видећете, за пар година ће нас бити значајно више. Желимо да чујемо ваш глас, стојимо вам на располагању са свим својим људским, политичким и стручним потенцијалом."

Да се подсетимо, портпаролка Градског одбора Алиса Коцкар нешто раније прокоментарисала је резултате избора. "Демократска странка је доживела многе унутрашње и спољашње потресе и успела да се консолидује тек пре годину дана. Имајући то у виду, резултат је добар. Бележимо пораст гласова у односу на 2014. годину, а он је највидљивији у Ченти, Перлезу, месној заједници 'Жарко Зрењанин' и на Граднулици. Сматрамо да је то изазвано заиста квалитетним људима који су у тим месним одборима, али који су поштовани и у својим саветима месних заједница, невладиним организацијама, комшилуку. Чента је дефинитивно најбољи пример. Наравно, много је посла пред нама и наш рад је тек почео, а указано поверење ћемо да оправдамо како у скупштини, тако и ван ње."

Градски одбор Демократске странке Зрењанин

Повезане вести

Одборница Демократске странке у Зрењанину Алиса Коцкар (Фото: Градски одбор ДС Зрењанин, архива)

ДС Зрењанин: Замислите да...

Зрењанин, 23. новембра 2016.Шеста седница Скупштине заказана је за 29. новембар. Власт је дочекала последњи тренутак да се заиста позабави проблемом јавних предузећа и сад...
Портпаролка Градског одбора Демократске странке Зрењанин Алиса Коцкар (Фото: Градски одбор ДС Зрењанин, архива)

ДС Зрењанин: Чија је одговорност?

Зрењанин, 8. јуна 2016.Демократе су на редовној конференцији за медије као поставиле питање како се борити против апатије и како грађанима може да се објасни да...
Портпаролка Градског одбора Демократске странке Зрењанин Алиса Коцкар (Фото: Градски одбор ДС Зрењанин, архива)

ДС Зрењанин: Нова-стара власт, а све по старом

Зрењанин, 1. јуна 2016.На редовној конференцији за медије Градског одбора Демократске странке у Зрењанину закључено је да ће ипак све...
Портпаролка Градског одбора Демократске странке Зрењанин Алиса Коцкар (Фото: Градски одбор ДС Зрењанин, архива)

Зрењанин: Како је прекршен закон на конститутивној седници скупштине

Зрењанин, 25. маја 2016.Јуче је одржана конститутивна седница Скупштине града Зрењанина о којој...