ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

Крагујевац: Коалиција Заједно за Крагујевац једина права опозиција

- A +
Конференција за медије коалиције Заједно за Крагујевац (Фото: Градски одбор ДС Крагујевац)Крагујевац, 20. маја 2016.

У новом сазиву градског парламента једина права опозиција биће у редовима одборника коалиције Заједно за Крагујевац, који ће интересе грађана заступати кроз рад два одборничка клуба Демократске странке и Заједно за Шумадију, речено је на конференцији за новинаре коалиције Заједно за Крагујевац.

Председник Градског одбора Демократске странке у Крагујевцу Душан Обрадовић истакао је да се ближи конститутивна седница Скупштине града где ће 24 одборника коалиције Заједно за Крагујевац заступати интересе свих Крагујевчана у оквиру два одборничка клуба"Демократске странке" и " Заједно за Шумадију".

"Наша идеја је да у градском парламенту делујемо кроз два одборничка клуба из простог разлога што на тај начи имамо више могућности и практичност деловања. Демократска странка наставља сарадњу са странком Заједно за Шумадију и кроз разне акције усмерене ка грађанима Крагујевца које ће у наредном периоду бити реализоване, што заправо представља и почетак кампање за наредне локалне изборе без обзира на време када ће бити одржани."

Одборници коалиције Заједно за Крагујевац биће достојна алтернатива власти у новом скупштинском сазиву, рекао је потпредседник Заједно за Шумадију Саша Миленић и додао да ће излагати своје предлоге у име бирача који су им указали поверење на изборима. Одборници клубова Демократске странке и Заједно за Шумадију нудиће алтернативна решења, без очекивања да владајућа већина усвоји те предлоге. Неће се трудити да оспоравају њихово право да спроводе политику коју су грађани својим гласом подржали.

Миленић је истакао и да Заједно за Шумадију једино у Демократској странци види партнера у даљем раду, што ће и показати кроз многобројне планиране активности које ће бити реализоване у наредном периоду.

Градски одбор Демократске странке Крагујевац

Повезане вести

Конференција за медије изборне листе Верољуб Верко Стевановић – Заједно за Крагујевац, Демократска странка, ЗЗШ (Фото: Градски одбор ДС Крагујевац)

ДС-ЗЗШ: Грађани у недељу бирају између две јасне опције

Крагујевац, 21. априла 2016.Представници листе Верољуб Верко Стевановић Заједно за Крагујевац (Демократска странка, ЗЗШ) још...
Конференција за медије изборне листе Верољуб Верко Стевановић – Заједно за Крагујевац, Демократска странка, ЗЗШ (Фото: Градски одбор ДС Крагујевац)

ДС-ЗЗШ: 24. априла крај понижавања грађана Крагујевца

Крагујевац, 5. априла 2016.Српска напредна странка, иако има и локалну и републичку власт, није успела да сачува статус...
Конференција за медије изборне листе Верољуб Верко Стевановић – Заједно за Крагујевац (Фото: Градски одбор ДС Крагујевац)

Крагујевац: Подршка коалицији ДС-ЗЗШ

Крагујевац, 1. априла 2016.Бивши одборник и шеф Одборничког клуба ЛДП-а (2012-2014) Марко Николић подржао је изборну листу Верољуб Верко Стевановић – Заједно...
Конференција за медије у Градском одбору Демократске странке у Крагујевцу (Фото: www.kragujevac.ds.org.rs)

Заједно за Крагујевац: Искрени договор са грађанима Крагујевца

Крагујевац, 18. марта 2016."У име изборног штаба и целог победничког тима Демократске странке и Заједно за...
Конференција за медије у Градском одбору Демократске странке у Крагујевцу (Фото: www.kragujevac.ds.org.rs)

Крагујевац: Захтевамо хитно отварање завршене деонице ауто-пута Крагујевац–Баточина

Крагујевац, 14. марта 2016.Ових дана када је у Србији актуелно отварање...