ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

Тадић: Ми знамо како да се изборимо за бољи живот грађана

- A +
Кандидат за председника Србије и лидер Демократске странке Борис Тадић у обраћању грађанима Тополе (ФоНет)Топола, 12. априла 2012.

Кандидат за председника Србије и лидер Демократске странке Борис Тадић рекао је у Тополи како је потпуно уверен да је пут за који тражи подршку грађана — пут извесности, а да свака друга политичка опција у Србији подразумева неизвесност.

Обраћајући се грађанима у центру Тополе Тадић је истакао да је уверен у победу листе "Избор за бољи живот", јер је демократска опција коју она представља до сада увек побеђивала своје опоненте.

Према његовим речима, након избора најважнији посао је да се брзо формира влада, среде макроекономске прилике, направе уштеде где год је то могуће и да се оде у свет по нове инвестиције.

"Две милијарде евра смо прошле године обезбедили. То можемо ми, то не могу они, јер ми знамо свет, са светом смо у непрекидном контакту и свет зна нас", рекао је Тадић и додао:

Кандидат за председника Србије и лидер Демократске странке Борис Тадић у сусрету са грађанима Тополе (ФоНет)"Ми смо предвидљив чинилац за свет, али знамо и како да са светом преговарамо о тешким питањима од Косова до инвестиција, одбранили смо интегритет земље, подигли њен кредибилитет у међународној арени и сада морамо и да се изборимо за бољи стандард и бољи живот људи", рекао је Тадић и додао да међу припадницима коалиције окупљене око демократа нема панике, јер су сигурни у победу.

"Поштујемо наше противнике, а верујем да ће и они поштовати нас. Помагали смо им да промене своја лица, али ја не верујем да су их они до краја променили и да могу поуздано да воде ову земљу. Због тога сам се поново кандидовао", нагласио је Тадић.

Борис Тадић је додао и да је сигуран да њихови опоненти не знају тачно куда би водили Србију и да, иако кажу да би то била Европска унија, ни сами нису сигурни у то што говоре.

"Предлажем зато да идемо путем за који смо се определили пре 20 година, за који смо се изборили 2000. године. Увек је та опција добијала подршку грађана на изборима последњих 10 година", казао је Тадић.

Кандидат за председника Србије и лидер Демократске странке Борис Тадић у посети предузећу Шљивко у селу Доња Шаторња код Тополе (ФоНет)Он је после разговора с грађанима у центру Тополе обишао предузеће за прераду воћа "Шљивко" у селу Доња Шаторња, за које је рекао да је пример како људи могу да реше проблем сопствене егзистенције, растерете државу и запосле становнике свог места.

"Када би свако ко има овакву прилику учинио искорак истовремено би учинио велику услугу држави. Ви сте обезбедили своју егзистенцију и омогућили сте мир у неколико породица које живе од вашег посла", поручио је Тадић власницима "Шљивка" и додао да ће за пет година имати велику производњу, будући да су већ припремили пројекат за проширење.

Борис Тадић ће касније посетити Краљево где ће разговарати са грађанима, а потом обићи и предузеће "Драгон електроник" у том граду.

Након тога, лидер ДС ће обићи домаћинство Добрице Мутавџића у селу Велика Дренова поред Трстеника, а затим прошетати центром тог града и разговарати са мештанима.

(Извор: Танјуг)

Повезане галерије

Борис Тадић у сусрету са грађанима Тополе

12 април 2012(Топола, 12. априла 2012) Кандидат за председника Србије и лидер Демократске странке Борис Тадић посетио је Тополу. Председник Демократске странке је прошетао центром Тополе и разговарао са грађанима.

Повезане вести

Демократска странка

Проглашена листа: ДА ОСЛОБОДИМО БЕОГРАД под бројем 4

Београд, 17. јануара 2018.Градска изборна комисија прихватила је вечерас листу ДА ОСЛОБОДИМО БЕОГРАД - Демократска странка, Социјалдемократска странка, Нова странка...
ДА ОСЛОБОДИМО БЕОГРАД: Предата листа Демократске странке, СДС, Нова, Зелени

ДА ОСЛОБОДИМО БЕОГРАД: Предата листа Демократске странке, СДС, Нова, Зелени

Београд, 17. јануара 2018.Коалиција окупљена око Демократске странке, коју чине Социјалдемократска странка, Нова странка и...
Демократска странка

Локације и време прикупљања потписа за листу Демократске странке (16.01.2018)

Београд, 16. јануар 2018.Локације и време прикупљања потписа за листу Демократске странке у уторак, 16. јануара 2018....
Демократска странка

СДС подржао Шутановца: Наставља се уједињење опозиције

Београд, 15. јануара 2018.Социјалдемократска странка и њен председник Борис Тадић подржали су данас кандидатуру Драгана Шутановца за градоначелника Београда,...
Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac (Foto arhiva)

Успех је једино смена Вучићевог режима

Београд, 14. јануара 2018.Размишљамо о томе да листу назовемо “Листа против Александра Вучића” јер је крајње лицемерно кад Вучић каже да ми не волимо Београд - каже у интервјуу за “Блиц”...