ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

Борис Тадић: Грађани ће одлучити да подрже будућност своје деце

- A +
Кандидат за председника Србије и председник Демократске странке Борис Тадић у сусрету са грађанима Великог Градишта (Танјуг)Велико Градиште, 19. априла 2012.

Председник Демократске странке и председнички кандидат коалиције "Избор за бољи живот" Борис Тадић изразио је уверење у победу на изборима 6. маја и истакао значај туристичког и предузетничког потенцијала источне Србије.

"Дунав има велики и туристички и транспортни потенцијал. И даље ћемо радити на спровођењу Дунавске стратегије и Коридору 7, јер улагање у то доноси само добре резултате. Када само прст ставите у Дунав ви сте повезани са целим светом", поручио је Тадић током посете Великом Градишту.

Кандидат за председника Србије и председник Демократске странке Борис Тадић у сусрету са грађанима Великог Градишта (Танјуг)Грађанима окупљеним у центру града Тадић је поручио да је уверен у победу на изборима "због тога што смо све време били доследни".

"Грађани ће на крају одлучити да подрже извесност и будућност своје деце", поручио је Борис Тадић.

Подсетивши да је у протеклом периоду урађено много — опредељеност за ЕУ, обрачун са организованим криминалом, изградња аутопутева, довођење инвеститора, Тадић је истакао да ће привлачење великих инвеститора и убудуће бити један од главних задатака, али да у овом крају Србије, где постоји предузетничка традиција, и сами грађани треба да преузму део одговорности за своју егзистенцију и покрену послове.

Кандидат за председника Србије и председник Демократске странке Борис Тадић у сусрету са грађанима Великог Градишта (Фото сервис ДС)Борис Тадић је као посебан проблем истакао тенденцију смањивања броја становника у Србији, која постоји већ деценијама.

"На једног запосленог имамо једног пензионера — то је неодржив поредак. Морају се охрабривати жене на материнство, уз подршку мушкараца, али и државе и свих институција", поручио је Тадић.

Он је захвалио грађанима Градишта што су довели своју децу на сусрет с њим јер је то, како је рекао, "доказ поверења у политику коју води".

"Политика усмерена према деци, будућности, а не прошлости — то је наша идеологија, идеологија бољег живота", закључио је Тадић.

Кандидат за председника Србије и председник ДС Борис Тадић у разговору са младима у аутобусу на путу ка Великом Градишту (Танјуг)Председнички кандидат коалиције "Избор за бољи живот" данас ће посетити и Голубац и Кладово и обићи домаћинство Саше Младеновића у близини Кладова.

Са Борисом Тадићем у посети овом делу Србије су и потпредседник ДС Душан Петровић, шефица посланичке групе "За европску Србију" у Народној скупштини Нада Колунџија и шеф преговарачког тима у дијалогу Београда и Приштине и секретар Председништва ДС Борко Стефановић.

(Извор: Танјуг)

Повезане галерије

Борис Тадић у Великом Градишту: Грађани ће одлучити да подрже будућност своје деце

19 април 2012(Велико Градиште, 19. априла 2012) Председник Демократске странке и председнички кандидат коалиције Избор за бољи живот Борис Тадић изразио је уверење у победу на изборима 6. маја и истакао значај туристичког и предузетничког...

Борис Тадић у Великом Градишту: Грађани ће одлучити да подрже будућност своје деце

19 април 2012(Велико Градиште, 19. априла 2012) Председник Демократске странке и председнички кандидат коалиције Избор за бољи живот Борис Тадић изразио је уверење у победу на изборима 6. маја и истакао значај туристичког и предузетничког...

Повезане вести

Председник Демократске странке Драган Шутановац (Фото архива)

Шутановац: Замајавали грађане иако су знали да неће расписати изборе

Београд, 18. новембра 2017.Председник Демократске странке (ДС) Драган Шутановац изјавио је данас да су напредњаци на челу са Александром...
Народни посланик Демократске странке Радослав Милојичић (Фото: www.sumadijapress.co.rs, архива)

Радослав Милојичић: Влада дала новац општинама за куповину гласова

Београд, 15. новембра 2017.Посланик Демократске странке Радослав Милојичић оценио је да је "скандалозна одлука" Владе Србије да локалним...
Председник Демократске странке Драган Шутановац (Фото архива)

Циљ је промена режима и европски Београд

Београд, 13. новембра 2017.Сама чињеница да неко има идеју да ДС стоји позади и дели летке, лепи плакате и аплаудира је накарадна. Не постоји опција да икада више стојимо иза било кога -...
Потпредседница Демократске странке Тамара Трипић (Фото: Курир, архива)

ДС подржава долазак ОЕБС-а

Београд, 8. новембра 2017. Тамара Трипић, потпредседница Демократске странке, изјавила је да Демократска странка подржава долазак посматрачке мисије ОЕБС-а. "Поверење у сам изборни процес је пољуљано због...
Балша Божовић (Фото сервис ДС, архива)

Божовић: Београдска каса је празна

Београд, 7. новембра 2017.Шеф одборничке групе Демократске странке у Београду Балша Божовић критиковао је трећи ребаланс буџета града Београда, рекавши да се он обавља због корупције и...