ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

Србија треба да донесе суштински важну одлуку

- A +
Потпредседник Демократске странке Душан Петровић у сусрету са грађанима у Сремској Митровици (Градски одбор ДС Сремска Митровица)Сремска Митровица, 21. априла 2012.

Потпредседник Демократске странке Душан Петровић поручио је да Србија 6. маја треба да донесе важну животну одлуку и да све оно што је урађено у протекле четири године листи "Избор за бољи живот — Борис Тадић" даје основ да грађанима понуди реалне могућности за нове инвестиције, сигуран живот и почетак преговора о чланству у ЕУ.

Петровић је рекао да ће та листа на локалним, републичком, као и председничком нивоу, предвођена лидером ДС и кандидатом за председника Борисом Тадићем, учинити све да Србија што пре почне преговоре за прикључење у ЕУ и дође до пуноправног чланства.

"То је једини начин да дођемо у прилику да искористимо све оно што ће приступање једном великом, историјски важном политичком и економском савезу као што је ЕУ, омогућити Србији као земљи и нама као грађанима", казао је Петровић у Сремској Митровици.

Потпредседник Демократске странке Душан Петровић у сусрету са пољопривредним произвођачима у Сремској Митровици (Градски одбор ДС Сремска Митровица)Он је навео да листа "Избор за бољи живот" има јасан план и тим искусних људи који су способни да га спроведу у дело.

Петровић је, такође, посетио месну индустрију "Недељковић" у селу Шашинци, као и две фарме — Ђорђа Ненадовића у Сремској Митровици и Драгослава Вучковића у селу Кузмин.

Он је поручио да политика у пољопривреди која је успостављена ове године, низом промена, између осталог и у начину субвенционисања, неће бити промењена у наредне четири године.

Потпредседник Демократске странке Душан Петровић у сусрету са пољопривредним произвођачима у Сремској Митровици (Градски одбор ДС Сремска Митровица)Подсетивши да је повећан буџет за пољопривреду, као и број пољопривредника који примају субвенције, он је рекао да су они који обећавају да ће тај буџет бити два или три пута већи неодговорни и неозбиљни.

"Неозбиљно је и неодговорно говорити такве ствари, као што је било неодговорно говорити да ће грађани добити 1.000 евра од акција, па се испоставило да то није могуће. Ја нећу да говорим неодговорне ствари, али могу да кажем да буџет који је ове године повећан са 220 на 300 милиона евра неће бити мањи следеће године", рекао је Петровић.

(Извор: Танјуг)

Повезане галерије

Душан Петровић у посети Сремској Митровици

21 април 2012(Сремска Митровица, 21. априла 2012) Потпредседник Демократске странке Душан Петровић поручио је да Србија 6. маја треба да донесе важну животну одлуку и да све оно што је урађено у протекле четири године листи Избор за бољи живот —...

Повезане вести

Председник Демократске странке Драган Шутановац (Фото архива)

Шутановац: Замајавали грађане иако су знали да неће расписати изборе

Београд, 18. новембра 2017.Председник Демократске странке (ДС) Драган Шутановац изјавио је данас да су напредњаци на челу са Александром...
Демократска странка

ДС Војводине: СНС власти да прекину са издавањем земље на штету војвођанских пољопривредника

Нови Сад, Зрењанин, 17. новембра 2017.Одборници СНС и њених коалиционих партнера у Скупштини града...
Народни посланик Демократске странке Радослав Милојичић (Фото: www.sumadijapress.co.rs, архива)

Радослав Милојичић: Влада дала новац општинама за куповину гласова

Београд, 15. новембра 2017.Посланик Демократске странке Радослав Милојичић оценио је да је "скандалозна одлука" Владе Србије да локалним...
Председник Демократске странке Драган Шутановац (Фото архива)

Циљ је промена режима и европски Београд

Београд, 13. новембра 2017.Сама чињеница да неко има идеју да ДС стоји позади и дели летке, лепи плакате и аплаудира је накарадна. Не постоји опција да икада више стојимо иза било кога -...
Потпредседница Демократске странке Тамара Трипић (Фото: Курир, архива)

ДС подржава долазак ОЕБС-а

Београд, 8. новембра 2017. Тамара Трипић, потпредседница Демократске странке, изјавила је да Демократска странка подржава долазак посматрачке мисије ОЕБС-а. "Поверење у сам изборни процес је пољуљано због...