ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

Ђелић: Нудимо извесност и наставак борбе за легитимне циљеве

- A +
Члан Председништва Демократске странке Божидар Ђелић (ФоНет, архива)Пећинци, 22. априла 2012.

Члан Председништва Демократске странке Божидар Ђелић изјавио је у Пећинцима да ће грађани Србије на Ђурђевдан имати веома јасан избор, а то је извесност и наставак борбе за легитимне циљеве земље које нуди Демократска странка.

"С друге стране је неизвесност с људима који ништа нису урадили у животу и који су увек мењали своје мишљење", рекао је Ђелић учествујући у каравану Демократске омладине који је после Руме, посетио Пећинце.

Божидар Ђелић је казао да ДС има "екипу која своје планове може да спроведе у дело, а с друге стране су људи који су мењали суштински мишљење о најбитнијим питањима и нема никаквих гаранција да то неће поново учинити".

Он је поручио младима у тој сремској општини да екипа коју предводи председник Борис Тадић има веома јасне планове за остваривање политике према младима којом ће бити обезбеђено да они имају боље услове за образовање и запошљавање.

"Знамо веома добро да нема будућности ако млади не одлуче да остану у нашој земљи и ова криза не треба да нас заварава, јер и она ће проћи", нагласио је Ђелић.

Одговарајући на питања младих, Ђелић је нагласио да је "пут председника Тадића и Демократске странке пут извесности, без чаробног штапића, али с огромном вољом и снагом да се иде напред".

Он је подсетио да је у протекле четири године, за време Владе коју је предводила ДС, први пут после 30 година, изграђено 160 километара аутопута кроз Србију.

Божидар Ђелић је додао да на основу остварених резултата, Демократска странка може да обећа да ће, ако победи на изборима, довршити аутопут на Коридору 10 до краја мандата следеће владе.

Председник Општинског одбора Демократске странке Пећинци Живко Марковић је нагласио да ова сремска општина, у којој је протеклих година стигло више страних инвеститора, планира да за кратко време искорени незапосленост.

Он је додао да до краја ове и почетка идуће године у Пећинцима посао треба да добије 900 незапослених, међу њима највише младих.

О решавању проблема младих присутнима су говорили и функционери Демократске омладине Љубан Панић и Јелена Милиновић.

(Извор: Танјуг)

Повезане вести

Демократска странка

ДС: Пресуда Младићу задовољење правде

Београд, 22. новембра 2017.Демократска странка сматра да данас Србија коначно улази у завршну фазу поглавља званог Хаг и да је пресуда Ратку Младићу дуго очекивано задовољење правде и...
Председник Демократске странке Драган Шутановац (Фото архива)

Шутановац: Замајавали грађане иако су знали да неће расписати изборе

Београд, 18. новембра 2017.Председник Демократске странке (ДС) Драган Шутановац изјавио је данас да су напредњаци на челу са Александром...
Народни посланик Демократске странке Радослав Милојичић (Фото: www.sumadijapress.co.rs, архива)

Радослав Милојичић: Влада дала новац општинама за куповину гласова

Београд, 15. новембра 2017.Посланик Демократске странке Радослав Милојичић оценио је да је "скандалозна одлука" Владе Србије да локалним...
Председник Демократске странке Драган Шутановац (Фото архива)

Циљ је промена режима и европски Београд

Београд, 13. новембра 2017.Сама чињеница да неко има идеју да ДС стоји позади и дели летке, лепи плакате и аплаудира је накарадна. Не постоји опција да икада више стојимо иза било кога -...
Потпредседница Демократске странке Тамара Трипић (Фото: Курир, архива)

ДС подржава долазак ОЕБС-а

Београд, 8. новембра 2017. Тамара Трипић, потпредседница Демократске странке, изјавила је да Демократска странка подржава долазак посматрачке мисије ОЕБС-а. "Поверење у сам изборни процес је пољуљано због...