ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

Вук Јеремић: ДС не сме дозволити уцене

- A +
Члан Главног одбора Демократске странке Вук Јеремић на ковенцији ДС у Власотинцу (Фото )Власотинце, 28. априла 2012.

На конвенцији Демократске странке у Власотинцу члан Главног одбора ДС Вук Јеремић изјавио је да је на изборима неопходно да Демократска странка оствари што бољи резултат, како не би делила власт са мањим странкама и да не сме да дозволи да је неко уцењује.

"Нема дилеме да ћемо ми и даље побеђивати, како у Власотинцу тако и у Србији, али вам морам скренути пажњу да није довољно освојити највише гласова. Овај пут ми треба да победимо са већим бројем него икад јер у наредном периоду не смемо да дозволимо да нас нико уцењује", рекао је Јеремић.

Побеђивали смо годинама овде, али смо годинама морали да делимо инструменте управљања са људима са којима нисмо делили одговорност. Сва одговорност, бар овде у Власотинцу, увек је ишла на нас, нагласио је он.

Вук Јеремић је истакао да је било много критика актуелне Владе Србије али да су оне углавном биле неосноване.

"Ову Владу су многи критиковали за начин на који се односи према свету. Неки су мислили да смо превише тврди, а други да смо превише меки. 6. маја победићемо у Власотинцу и на нивоу целе Србије", рекао је Јеремић.

Он је подсетио да 8. маја следе избори у Уједињеним нацијама и да ће се бирати која ће земља предводити Уједињене нације.

"Ја вам кажем то ће бити Србија. Прешли смо пут од последњег до првог", рекао је Вук Јеремић.

Народни посланик и председник Општинског одбора ДС у Власотинцу Славољуб Митов сматра да је досадашња власт у овом месту, на челу са ДС, одговорно радила протеклих година.

"Не могу да вам обећам да ћемо преузети власт, већ да ћемо наставити да вршимо власт. После ових избора наставићемо бригу о Власотинцу јер смо урадили много", рекао је Митов.

Урадили смо више него они пре нас до 2004. Средили смо улице и ових дана апсолутно све ће бити асфалтиране, урадили смо магистрални цевовод и омогућили да већи део општине буде прикључен на њега, као и канализацију и Рециклажни центар. Како је навео, у индустријској зони ради 1.000 младих Власотинчана.

Недостаје нам мало пара за козметику, да средимо паркове, окречимо фасаде, али то је мало и без икаквих проблема то ћемо урадити у наредне четири године, рекао је Митов.

Пре конвенције, Вук Јеремић је са локалним руководством Демократске странке обишао центар Власотинца.

(Извор: ФоНет)

Повезане вести

Председник Демократске странке Драган Шутановац (Фото архива)

Шутановац: Замајавали грађане иако су знали да неће расписати изборе

Београд, 18. новембра 2017.Председник Демократске странке (ДС) Драган Шутановац изјавио је данас да су напредњаци на челу са Александром...
Народни посланик Демократске странке Радослав Милојичић (Фото: www.sumadijapress.co.rs, архива)

Радослав Милојичић: Влада дала новац општинама за куповину гласова

Београд, 15. новембра 2017.Посланик Демократске странке Радослав Милојичић оценио је да је "скандалозна одлука" Владе Србије да локалним...
Председник Демократске странке Драган Шутановац (Фото архива)

Циљ је промена режима и европски Београд

Београд, 13. новембра 2017.Сама чињеница да неко има идеју да ДС стоји позади и дели летке, лепи плакате и аплаудира је накарадна. Не постоји опција да икада више стојимо иза било кога -...
Потпредседница Демократске странке Тамара Трипић (Фото: Курир, архива)

ДС подржава долазак ОЕБС-а

Београд, 8. новембра 2017. Тамара Трипић, потпредседница Демократске странке, изјавила је да Демократска странка подржава долазак посматрачке мисије ОЕБС-а. "Поверење у сам изборни процес је пољуљано због...
Балша Божовић (Фото сервис ДС, архива)

Божовић: Београдска каса је празна

Београд, 7. новембра 2017.Шеф одборничке групе Демократске странке у Београду Балша Божовић критиковао је трећи ребаланс буџета града Београда, рекавши да се он обавља због корупције и...