ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

Чомић: Глас на изборима вратићемо бољим животом

- A +
Чланица Председништва Демократске странке Гордана Чомић (Танјуг, архива)Јагодина, 3. маја 2012.

Чланица Председништва Демократске странке Гордана Чомић, позвала је жене Јагодине да у недељу изађу на изборе, да Демократској странци позајме глас која ће да га "врати бољим животом".

"Женски слободан глас је само женски и нико га не може отети", рекла је Чомић на представљању жена чланица Градског одбора ДС Јагодине за одборнике Скупштине овог града.

Чомић је објаснила да политика треба да буде посао који је брига о другима. Позивајући жене да дају глас, "како би Јагодина боље дисала" и како би се "у недељу увече заједно радовали", Чомићева је истакла да је "ова изборна кампања на светло дана изнела много жена".

"Од жена, које споља гледајући изгледају крхко а у себи скривају мермерну снагу, а такве сам срела у Јагодини, до оних других и наша је обавеза да такве жене, предузетнице, уз помоћ локалних самоуправа и државе, помогнемо да зарађују на свом дару и таленту", рекла је Чомић.

Уз напомену да положај жене у Србији, "не можемо урадити никако друкчије осим заједно, жене и мушкарци", Чомић је објаснила да за разлику од мушкараца, жене улазе у политику постранице, опрезно гледају и питају шта ће да раде.

"Понуда Демократске странке је, међутим, да мушкарци питају шта ја треба да радим а да жене питају шта ћу да будем", рекла је Чомић.

(Извор: Танјуг)

Повезане вести

Народна посланица Демократске странке Александра Јерков (Фото архива)

Јерков: Лов на вештице без деце

Београд, 29. октобра 2017.Изјава Александре Јерков, народне посланице и координаторке Женске парламентарне мреже: Када група мушкараца који су одлучили да немају децу данима напада, вређа и јавно...
Потпредседница Демократске странке Тамара Трипић (Фото: Курир, архива)

Тамара Трипић: Стање у Србији не погодује младима да заснују породицу

Београд, 28. октобра 2017. Потпредседница Демократске странке Тамара Трипић изјавила је за "Данас" да је Србија секуларна држава у...
Демократска странка

ДС Чукарица: Промоција књиге Веселина Шљиванчанинa увреда за Чукарицу

Београд, 13.10.2017.Општински одбор Демократске странке Чукарица се придружује апелу Иницијитаве младих за људска права поводом...
Милош Стојадиновић (Фото: www.zajecaronline.com)

Милош Стојадиновић: За вртиће НЕМА ПАРА, али има 5 МИЛИОНА за кума Бошка Ничића!

Зајечар, 1. октобра 2017.Милош Стојадиновић, председник Градског одбора Демократске странке и одборник Коалиције...
Демократска странка

Саопштење ДС Суботица поводом иницијативе г. Маглаија

Суботица, 29. септембра 2017.Поводом извештавања појединих медија о исходу иницијативе Мађарског покрета, којом се захтевало од Скупштине града Суботица доношење...