ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

Нико да не пропусти прилику да 20. маја каже какав живот жели

- A +
Кандидат за председника Србије и председник Демократске странке Борис Тадић у сусрету са грађанима Ћићевца (Танјуг)Ћићевац, 8. маја 2012.

Председнички кандидат листе "Избор за бољи живот" Борис Тадић позвао је бираче да не пропусте прилику да 20. маја кажу какав живот желе.

Борис Тадић је у разговору са грађанима Ћићевца поновио да ће са потенцијалним коалиционим партнерима о формирању владе разговарати после победе 20. маја.

Он је апеловао на "грађанску мобилизацију", и објаснио да је 20. мај дан када грађани треба да кажу да ли једном за свагда желе да изграде друштво у којем нема лажних оптужби и у којем владају пристојност и честитост.

Останак код куће на дан избора био би чин пасивности у тренутку када сваки грађанин мора мора да каже шта хоће од свог живота и какву будућност жели.

Кандидат за председника Србије и председник Демократске странке Борис Тадић у обраћању грађанима Ћићевца (Танјуг)Према његовим речима, од резултата предстојећих избора зависиће и карактер државе, као и њен положај у региону и свету.

"Тражим да убедите свакога да изађе и да гласа за будућност и нашу политичку опцију", рекао је Борис Тадић.

"Имамо тим са највећим стручним потенцијалима у овом делу Балкана, обновићемо га и новим људима, и имамо план да завршимо посао за вас, за грађане Србије, али нам је за то потребна ваша подршка", рекао је Тадић.

Борис Тадић је истакао да је његово послање да Србија постане чланица Европске уније, и да једини има тим који тај посао може да изведе.

Кандидат за председника Србије и председник Демократске странке Борис Тадић у сусрету са грађанима Ћићевца (ФоНет)"Грађани су рекли да опозиција не може да води Србију напред, али и да владајуће странке морају да Србију воде тако што ће да се мењају и саме, и ми смо казали да ћемо то и урадити. Имам намеру да победимо на овим изборима и то је прва претпоставка праве победе, кад човек определи себе за победу то је први корак, али то није довољно. Потребна ми је ваша подршка", поручио је Тадић.

Листа коју предводи Демократска странка је у Ћићевцу на изборима 6. маја освојила 38 процената гласова.

Председнички кандидат листе "Избор за бољи живот" данас ће посетити и Варварин, Рековац и Јагодину.

(Извор: Танјуг)

Повезане вести

Председник Демократске странке Драган Шутановац (Фото архива)

Шутановац: Замајавали грађане иако су знали да неће расписати изборе

Београд, 18. новембра 2017.Председник Демократске странке (ДС) Драган Шутановац изјавио је данас да су напредњаци на челу са Александром...
Народни посланик Демократске странке Радослав Милојичић (Фото: www.sumadijapress.co.rs, архива)

Радослав Милојичић: Влада дала новац општинама за куповину гласова

Београд, 15. новембра 2017.Посланик Демократске странке Радослав Милојичић оценио је да је "скандалозна одлука" Владе Србије да локалним...
Председник Демократске странке Драган Шутановац (Фото архива)

Циљ је промена режима и европски Београд

Београд, 13. новембра 2017.Сама чињеница да неко има идеју да ДС стоји позади и дели летке, лепи плакате и аплаудира је накарадна. Не постоји опција да икада више стојимо иза било кога -...
Потпредседница Демократске странке Тамара Трипић (Фото: Курир, архива)

ДС подржава долазак ОЕБС-а

Београд, 8. новембра 2017. Тамара Трипић, потпредседница Демократске странке, изјавила је да Демократска странка подржава долазак посматрачке мисије ОЕБС-а. "Поверење у сам изборни процес је пољуљано због...
Балша Божовић (Фото сервис ДС, архива)

Божовић: Београдска каса је празна

Београд, 7. новембра 2017.Шеф одборничке групе Демократске странке у Београду Балша Божовић критиковао је трећи ребаланс буџета града Београда, рекавши да се он обавља због корупције и...