ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

Борис Тадић предлаже да ТВ дуел буде одржан сутра

- A +
Кандидат за председника Србије и председник Демократске странке Борис Тадић у обраћању грађанима Рековца (Танјуг)Рековац, 8. маја 2012.

Председнички кандидат листе "Избор за бољи живот" Борис Тадић предложио је свом противкандидату Томиславу Николићу да ТВ дуел буде одржан сутра.

Борис Тадић је поручио да ће тај ТВ дуел заправо бити тест политичких намера лидера СНС.

Према његовим речима, Николић би требало да каже да се стиди онога што је говорио, јер би то био прави начин да се искаже другачија политичка намера.

Кандидат за председника Србије и председник Демократске странке Борис Тадић у сусрету са грађанима Рековца (ФоНет)"Верујем да нико није толико неодговоран да допусти да Србија уђе у неизвесност, а нико не зна како би изгледала Србија и како би Србијом управљао Томислав Николић", рекао је Тадић.

Према његовим речима, у оквиру дуела требало би да се прикаже шта су обојица радила и говорила раније, а шта данас.

"Нека се тачно прикаже шта сам ја говорио и радио деведесетих, а говорио сам оно што мислим и говорим и данас, и никада није било разлике између онога што сам говорио и мислио", рекао је лидер листе "Избор за бољи живот".

Он је додао да је било и заблуда у његовом мишљењу, али да је грешке прихватао и исправљао.

Кандидат за председника Србије и председник Демократске странке Борис Тадић у обраћању грађанима Рековца (ФоНет)"Али, има огромне разлике и у речима онога што је мој конкурент говорио, а да не говорим о разликама у ономе што је радио", рекао је Тадић новинарима приликом посете Рековцу.

Тадић је истакао да је спреман да са Николићем уђе у јавну дебату о свим сферама друштвеног и политичког живота, јер грађани треба да мериторно одлуче коме ће да поклоне поверење у другом кругу председничких избора.

"Спреман сам да разговарамо о свему и на српском и на сваком језику на којем Томислав Николић хоће", закључио је Борис Тадић.

(Извор: Танјуг)

Повезане вести

Балша Божовић (Фото сервис ДС, архива)

ДС оформио антикорупцијски тим

Београд, 21. јануара 2018.Председник београдског одбора ДС Балша Божовић изјавио је да је оформљен антикорупцијски тим Демократске странке који ради на истраживању криминала и корупције режима СНС-а у...
Демократска странка

Проглашена листа: ДА ОСЛОБОДИМО БЕОГРАД под бројем 4

Београд, 17. јануара 2018.Градска изборна комисија прихватила је вечерас листу ДА ОСЛОБОДИМО БЕОГРАД - Демократска странка, Социјалдемократска странка, Нова странка...
ДА ОСЛОБОДИМО БЕОГРАД: Предата листа Демократске странке, СДС, Нова, Зелени

ДА ОСЛОБОДИМО БЕОГРАД: Предата листа Демократске странке, СДС, Нова, Зелени

Београд, 17. јануара 2018.Коалиција окупљена око Демократске странке, коју чине Социјалдемократска странка, Нова странка и...
Демократска странка

Локације и време прикупљања потписа за листу Демократске странке (16.01.2018)

Београд, 16. јануар 2018.Локације и време прикупљања потписа за листу Демократске странке у уторак, 16. јануара 2018....
Демократска странка

СДС подржао Шутановца: Наставља се уједињење опозиције

Београд, 15. јануара 2018.Социјалдемократска странка и њен председник Борис Тадић подржали су данас кандидатуру Драгана Шутановца за градоначелника Београда,...