ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

Борис Тадић предлаже да ТВ дуел буде одржан сутра

- A +
Кандидат за председника Србије и председник Демократске странке Борис Тадић у обраћању грађанима Рековца (Танјуг)Рековац, 8. маја 2012.

Председнички кандидат листе "Избор за бољи живот" Борис Тадић предложио је свом противкандидату Томиславу Николићу да ТВ дуел буде одржан сутра.

Борис Тадић је поручио да ће тај ТВ дуел заправо бити тест политичких намера лидера СНС.

Према његовим речима, Николић би требало да каже да се стиди онога што је говорио, јер би то био прави начин да се искаже другачија политичка намера.

Кандидат за председника Србије и председник Демократске странке Борис Тадић у сусрету са грађанима Рековца (ФоНет)"Верујем да нико није толико неодговоран да допусти да Србија уђе у неизвесност, а нико не зна како би изгледала Србија и како би Србијом управљао Томислав Николић", рекао је Тадић.

Према његовим речима, у оквиру дуела требало би да се прикаже шта су обојица радила и говорила раније, а шта данас.

"Нека се тачно прикаже шта сам ја говорио и радио деведесетих, а говорио сам оно што мислим и говорим и данас, и никада није било разлике између онога што сам говорио и мислио", рекао је лидер листе "Избор за бољи живот".

Он је додао да је било и заблуда у његовом мишљењу, али да је грешке прихватао и исправљао.

Кандидат за председника Србије и председник Демократске странке Борис Тадић у обраћању грађанима Рековца (ФоНет)"Али, има огромне разлике и у речима онога што је мој конкурент говорио, а да не говорим о разликама у ономе што је радио", рекао је Тадић новинарима приликом посете Рековцу.

Тадић је истакао да је спреман да са Николићем уђе у јавну дебату о свим сферама друштвеног и политичког живота, јер грађани треба да мериторно одлуче коме ће да поклоне поверење у другом кругу председничких избора.

"Спреман сам да разговарамо о свему и на српском и на сваком језику на којем Томислав Николић хоће", закључио је Борис Тадић.

(Извор: Танјуг)

Повезане вести

Председник Демократске странке Драган Шутановац (Фото архива)

Шутановац: Замајавали грађане иако су знали да неће расписати изборе

Београд, 18. новембра 2017.Председник Демократске странке (ДС) Драган Шутановац изјавио је данас да су напредњаци на челу са Александром...
Демократска странка

ДС Пећинци: Осуђујемо упад разбојника у кућу опозиционарке

Пећинци, 17. новембра 2017.Демократска странка Пећинци најоштрије осуђује синоћни упад три наоружана непозната лица у кућу Јелене Грујић, председнице ОО...
Народни посланик Демократске странке Радослав Милојичић (Фото: www.sumadijapress.co.rs, архива)

Радослав Милојичић: Влада дала новац општинама за куповину гласова

Београд, 15. новембра 2017.Посланик Демократске странке Радослав Милојичић оценио је да је "скандалозна одлука" Владе Србије да локалним...
Председник Демократске странке Драган Шутановац (Фото архива)

Циљ је промена режима и европски Београд

Београд, 13. новембра 2017.Сама чињеница да неко има идеју да ДС стоји позади и дели летке, лепи плакате и аплаудира је накарадна. Не постоји опција да икада више стојимо иза било кога -...
Потпредседница Демократске странке Тамара Трипић (Фото: Курир, архива)

ДС подржава долазак ОЕБС-а

Београд, 8. новембра 2017. Тамара Трипић, потпредседница Демократске странке, изјавила је да Демократска странка подржава долазак посматрачке мисије ОЕБС-а. "Поверење у сам изборни процес је пољуљано због...