ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

Борис Тадић напредњацима: Примирите се, проверићемо сваки резултат

- A +
Кандидат за председника Србије и лидер Демократске странке Борис Тадић у обраћању грађанима Аде (ФоНет)Ада, 12. маја 2012.

Кандидат за председника Србије и лидер Демократске странке Борис Тадић изјавио је да нико нема право да због незадовољства изборним резултатом прети и наружује слику Србије у свету, а напредњацима је поручио да се примире и да ће сваки резултат на изборима бити проверен.

"Нико нема право да због незадовољства изборним резултатом наружује слику Србије у свету. Примирите се, проверићемо сваки резултат на овим изборима, јер је то важно за нашу земљу. Идемо даље као земља, демократија, грађани и различити народи уједињени у потреби за добрим. Ја од тога нећу одустати и због тога ми је намера да победим на овим изборима на фер и демократски начин", поручио је Тадић.

Борис Тадић је обраћајући се грађанима у Ади поручио да на српској политичкој сцени има оних који изборе желе да наруже претњама и ружним речима и поручио им:

Кандидат за председника Србије и председник Демократске странке Борис Тадић у обраћању грађанима Аде (ФоНет)"Примирите се и водите рачуна да ћете сутра морати да рачунате на последице својих речи и онога што чините", рекао је Тадић.

Он је истакао да се не сме дозволити да Србија поново покаже свету своје ружно лице, јер је током изборног процеса посматрају инвеститори и државници, а пажња светске јавности је усмерена на Србију.

"Оно што данас показујемо је јако важно. Показујемо наше лице Европи и свету, али и потенцијалним инвеститорима који једини могу да отворе нова радна места у оном броју који нам је потребан", рекао је Тадић.

Кандидат за председника Србије и лидер Демократске странке Борис Тадић са грађанима Аде (ФоНет)Понашање политичара на изборима, додао је он, због тога је од пресудне важности. Борис Тадић је позвао грађане да изађу на изборе у што већем броју како не би дозволили да Србија свету покаже то ружно лице.

Он је рекао да је само политика помирења, стабилности и сигурне будућности оно што је људима у Србији потребно.

"Србија је данас чинилац стабилности и развоја региона и зато морамо да победимо 20. маја. То су важни избори који сведоче о стабилности нашег пута у будућности", закључио је Борис Тадић.

(Извор: Танјуг)

Повезане вести

Демократска странка

Проглашена листа: ДА ОСЛОБОДИМО БЕОГРАД под бројем 4

Београд, 17. јануара 2018.Градска изборна комисија прихватила је вечерас листу ДА ОСЛОБОДИМО БЕОГРАД - Демократска странка, Социјалдемократска странка, Нова странка...
ДА ОСЛОБОДИМО БЕОГРАД: Предата листа Демократске странке, СДС, Нова, Зелени

ДА ОСЛОБОДИМО БЕОГРАД: Предата листа Демократске странке, СДС, Нова, Зелени

Београд, 17. јануара 2018.Коалиција окупљена око Демократске странке, коју чине Социјалдемократска странка, Нова странка и...
Демократска странка

Локације и време прикупљања потписа за листу Демократске странке (16.01.2018)

Београд, 16. јануар 2018.Локације и време прикупљања потписа за листу Демократске странке у уторак, 16. јануара 2018....
Демократска странка

СДС подржао Шутановца: Наставља се уједињење опозиције

Београд, 15. јануара 2018.Социјалдемократска странка и њен председник Борис Тадић подржали су данас кандидатуру Драгана Шутановца за градоначелника Београда,...
Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac (Foto arhiva)

Успех је једино смена Вучићевог режима

Београд, 14. јануара 2018.Размишљамо о томе да листу назовемо “Листа против Александра Вучића” јер је крајње лицемерно кад Вучић каже да ми не волимо Београд - каже у интервјуу за “Блиц”...