ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

Борис Тадић напредњацима: Примирите се, проверићемо сваки резултат

- A +
Кандидат за председника Србије и лидер Демократске странке Борис Тадић у обраћању грађанима Аде (ФоНет)Ада, 12. маја 2012.

Кандидат за председника Србије и лидер Демократске странке Борис Тадић изјавио је да нико нема право да због незадовољства изборним резултатом прети и наружује слику Србије у свету, а напредњацима је поручио да се примире и да ће сваки резултат на изборима бити проверен.

"Нико нема право да због незадовољства изборним резултатом наружује слику Србије у свету. Примирите се, проверићемо сваки резултат на овим изборима, јер је то важно за нашу земљу. Идемо даље као земља, демократија, грађани и различити народи уједињени у потреби за добрим. Ја од тога нећу одустати и због тога ми је намера да победим на овим изборима на фер и демократски начин", поручио је Тадић.

Борис Тадић је обраћајући се грађанима у Ади поручио да на српској политичкој сцени има оних који изборе желе да наруже претњама и ружним речима и поручио им:

Кандидат за председника Србије и председник Демократске странке Борис Тадић у обраћању грађанима Аде (ФоНет)"Примирите се и водите рачуна да ћете сутра морати да рачунате на последице својих речи и онога што чините", рекао је Тадић.

Он је истакао да се не сме дозволити да Србија поново покаже свету своје ружно лице, јер је током изборног процеса посматрају инвеститори и државници, а пажња светске јавности је усмерена на Србију.

"Оно што данас показујемо је јако важно. Показујемо наше лице Европи и свету, али и потенцијалним инвеститорима који једини могу да отворе нова радна места у оном броју који нам је потребан", рекао је Тадић.

Кандидат за председника Србије и лидер Демократске странке Борис Тадић са грађанима Аде (ФоНет)Понашање политичара на изборима, додао је он, због тога је од пресудне важности. Борис Тадић је позвао грађане да изађу на изборе у што већем броју како не би дозволили да Србија свету покаже то ружно лице.

Он је рекао да је само политика помирења, стабилности и сигурне будућности оно што је људима у Србији потребно.

"Србија је данас чинилац стабилности и развоја региона и зато морамо да победимо 20. маја. То су важни избори који сведоче о стабилности нашег пута у будућности", закључио је Борис Тадић.

(Извор: Танјуг)

Повезане вести

Председник Демократске странке Драган Шутановац (Фото архива)

Шутановац: Замајавали грађане иако су знали да неће расписати изборе

Београд, 18. новембра 2017.Председник Демократске странке (ДС) Драган Шутановац изјавио је данас да су напредњаци на челу са Александром...
Народни посланик Демократске странке Радослав Милојичић (Фото: www.sumadijapress.co.rs, архива)

Радослав Милојичић: Влада дала новац општинама за куповину гласова

Београд, 15. новембра 2017.Посланик Демократске странке Радослав Милојичић оценио је да је "скандалозна одлука" Владе Србије да локалним...
Председник Демократске странке Драган Шутановац (Фото архива)

Циљ је промена режима и европски Београд

Београд, 13. новембра 2017.Сама чињеница да неко има идеју да ДС стоји позади и дели летке, лепи плакате и аплаудира је накарадна. Не постоји опција да икада више стојимо иза било кога -...
Потпредседница Демократске странке Тамара Трипић (Фото: Курир, архива)

ДС подржава долазак ОЕБС-а

Београд, 8. новембра 2017. Тамара Трипић, потпредседница Демократске странке, изјавила је да Демократска странка подржава долазак посматрачке мисије ОЕБС-а. "Поверење у сам изборни процес је пољуљано због...
Балша Божовић (Фото сервис ДС, архива)

Божовић: Београдска каса је празна

Београд, 7. новембра 2017.Шеф одборничке групе Демократске странке у Београду Балша Божовић критиковао је трећи ребаланс буџета града Београда, рекавши да се он обавља због корупције и...