ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

Делегати Скупштине ДС усвојили нови Статут

- A +
predstavljanjekandidata.jpgXII Скупштина Демократске странке одржава се данас у београдском Сава центру под слоганом „Енергија 2006“.

Делегати Скупштине Демократске странке усвојили су нови Статут ДС и програмски документ Стратегија промена, као и извештаје о раду страначких органа између две скупштине странке.

У 16.30 часова, делегатима Скупштине ДС представили су се сви кандидати за функције потпредседника и чланове Председништва ДС.
Након тога, очекује се гласање за избор свих органа Демократске странке, а почетак завршног свечаног дела Скупштине предвиђен је за 20.00 часова.

Скупштини Демократске странке присуствују бројни гости из иностранства међу којима су председник Социјалистичке интернационале и председник ПАСОК Јоргос Папандреу, председник Парламентарне групе СПД из Немачке Петер Штрук, генерални секретар Социјалистичке интернационале Луис Ајала, премијер Македоније Владо Бучковски, председник Републике Српске Драган Чавић, министар иностраних послова РС Младен Иванић, кандидат за мандатара владе РС Милорад Додик, представник СДСС и посланик у Сабору Хрватске Милорад Пуповац, представници социјалдемократских партија из Шведске, Италије, Норвешке, Бугарске, Румуније, Данске, Хрватске и других европских земаља, као и представници дипломатског кора.

Повезане вести

Борис Тадић на 12. Скупштини ДС - Foto FoNet

Говор председника Демократске странке Бориса Тадића на 12. Скупштини ДС

Сава центар, 18. фебруар 2006. Поштовани пријатељи, чланови Демократске странке, даме и господо, чланови...
Демократска странка

Резултати избора за органе ДС

Бориса ТадићаДелегати 12. Скупштине Демократске странке изабрали су за председника ДС са 1881 гласом.За потпредседнике Демократске странке изабрани су Вида Огњеновић (1642 гласа), Драган...
jorgospapandreu.jpg

Папандреу: Верујемо у вас, верујемо у Србију!

„У личности Бориса Тадића имате правог европског лидера који Србију може да води ка Европској унији, лидера који зна да Србија треба да иде напред и...
Демократска странка

Поруке 12. Скупштине ДС ЕНЕРГИЈА 2006.

- Грађани имају капацитет да ову земљу учине снажном и стабилном.- Наши идеали се нису променили: обезбедити могућности за свакога, тражити одговорност од свакога,...