ЖИВЕТИ НОРМАЛНО.

ЖИВЕТИ САД.

Власт доноси законе по хитном поступку на штету грађана

- A +
Шефица посланичке групе Демократске странке у Скупштини Србије Наташа Вучковић (Фото сервис ДС, архива)Београд, 22. фебруара 2016.

Шефица посланичке групе Демократске странке у Скупштини Србије Наташа Вучковић изјавила је да се ДС оштро противи начину на који се управља парламентом, истакавши да се велики број закона доноси по хитном поступку чиме су оштећени грађани.

"Сведоци смо да је од суботе предвече до данас заказана седница са 14 тачака дневног реда од којих је готово 10 по хитном поступку. Пет закона од 14 је стигло у Скупштину из Владе у суботу по подне", указала је Вучковић.

Она је напоменула да се ДС не жали на то што мора да ради викендом, већ зато што сматра да су на тај начин оштећени грађани.

"Оно што ми данас видимо то је унижавање парламента, јер на овај начин грађани немају могућност да сазнају који су нови закони, на који начин ће се они рефлектовати на њихов живот, шта им доносе", рекла је шефица посланика ДС.

Наташа Вучковић верује да ће тога бити још до избора, како би министри могли да покажу да су остварили резултате.

(Извор: Танјуг)

Повезане вести

Полиција чува власт СНС

Полиција чува власт СНС

Београд, 23. априла 2016.Кандидат за посланика Демократске странке Милан Радивојевић приведен је други пут у два дана због скидања непрописно и противзаконито залепљених плаката Српске напредне странке. Српска...
Потпредседница Демократске странке Наташа Вучковић (Фото: YT/DS)

Вучковић: Да променимо судбину и живот 24. априла

Сента, 18. априла 2016.Потпредседница Демократске странке Наташа Вучковић казала је у Сенти да је 24. април дан од великог значаја јер тада можемо да променимо свој...
Народни посланик Демократске странке Београд Балша Божовић (Фото сервис ДС, архива)

Божовић: Младима гарантовати годину дана сигурног посла

Београд, 10. априла 2016.Посланик Демократске странке Балша Божовић казао је да ће у следећем сазиву парламента лично тражити да се донесе закон који ће...
Парламентарна група Социјалиста и демократа у Европском парламентy (www.socialistsanddemocrats.eu)

Посланичка група социјалиста у ЕП забринута за атмосферу у којој се води предизборна кампања

Београд, 7. априла 2016.Парламентарна група Социјалиста и демократа у Европском парламентy...