ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

Божовић: Кич, неукус и непоштовање Београда од стране СНС власти

- A +
Председник Градског одбора Демократске странке Београд Балша Божовић (Фото сервис ДС, архива) Београд, 15. новембра 2016.

Изјава Балше Божовића, председника Градског одбора Демократске странке Београд:

Они који данас воде Београд свакодневно доказују елементарно незнање и неодговорност, што је потврђено и усвајањем плана детаљне регулације Трга Славија.

Уместо да Славија буде модеран трг са кружним током и подземним пролазима који пешацима олакшавају кретање и комуникацију са околним улицама, као и већу безбедност, позивајући се на наводну клаустрофобију грађана градска власт донела је неразумну одлуку о тргу без пролаза, са прескупом фонтаном и музиком које ничему квалитетнијем неће допринети а огроман новац ће бити потрошен.

Измештање споменика Димитрију Туцовићу због фонтане која свира само је део кича, неукуса и непоштовања града Београда од стране Српске напредне странке и неразумевања елементарних историјских токова.

Одлука да се гради прескупа фонтана и град два месеца пре Нове године осветли пуном снагом, док новца нема за младе таленте који напуштају Србију, на пример, доказ је бахатости, разметљивости и одсуства одговорности градоначелника, градског менаџера и осталих њихових сарадника.

Узалуд Београд свира и светли, ако млади људи масовно одлазе одавде. А, очито да за младе и њихове потребе неодговорна власт нема слуха.

Информативна служба ДС

Повезане вести

Срђан Миливојевић (Фото: Данас, архива)

Вучићеве сеансе и непријатељски зачини

Крушевац, 20. новембра 2017.Ауторски текст Срђана Миливојевића за Данас Упутство за употребу страха по рецепту Српске напредне странке У Србији, у којој се грађани од малена плаше убитачним...
Председник Демократске странке Драган Шутановац (Фото архива)

Шутановац: Замајавали грађане иако су знали да неће расписати изборе

Београд, 18. новембра 2017.Председник Демократске странке (ДС) Драган Шутановац изјавио је данас да су напредњаци на челу са Александром...
Председник Демократске странке Драган Шутановац (Фото архива)

ДС наставио парламентарну офанзиву: 24 анкетна одбора о аферама СНС

Београд, 18. новембра 2017.Председник Демократске странке Драган Шутановац изјавио је да је ДС предала у процедуру Народне скупштине 24...
Демократска странка

ДС Војводине: СНС власти да прекину са издавањем земље на штету војвођанских пољопривредника

Нови Сад, Зрењанин, 17. новембра 2017.Одборници СНС и њених коалиционих партнера у Скупштини града...
Демократска странка

ДС Пећинци: Осуђујемо упад разбојника у кућу опозиционарке

Пећинци, 17. новембра 2017.Демократска странка Пећинци најоштрије осуђује синоћни упад три наоружана непозната лица у кућу Јелене Грујић, председнице ОО...