ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

Шутановац: Терор СНС широм Србије, нападнуте просторије ДС у Крушевцу

- A +
Председник Демократске странке Драган Шутановац (Фото архива) Мионица, 25. новембра 2017.

Нападнуте су просторије Демократске странке у центру Крушевца приликом чега су разбијена врата и брава одбора, поцепане и српска и страначка застава. Случај је пријављен полицији која је направила записник, те се тренутно трага за починиоцима.

Председник ДС Драган Шутановац осудио је овај политички мотивисан напад и изјавио да је циљ овог вандалског чина очигледан покушај застрашивања активиста и чланова ДС.

„У Србији Александра Вучића, Братислава Гашића, Небојше Стефановића и Александра Вулина, безбедност свих грађана је угрожена, а насиље као метод политичке борбе постало је њихово најчешће средство за обрачун са политичким противницима“, каже Шутановац.

Шутановац у Мионици: Злоупотребе буџета за партијску војску СНС

Шутановац се налази у Мионици где разговара са грађанима ове општине у којој се претходних дана дешавају злоупотребе општинског буџета у предизборне сврхе.

„Из буџета Мионице издвојено је по 40 хиљада динара за 40 чланова СНС, на име социјалне помоћи. Уместо помоћи онима који су заиста угрожени, они плаћају своју партијску војску која ће и овога пута уз помоћ застрашивања и батинаша покушати да оствари резултат“.

Шутановац је у Мионици посетио више домаћинстава и у разговору са грађанима рекао људима да ће Демократска странка увек бити уз све људе и да ће их заштити од страховладе СНС-а.

„Грађанима је доста насиља и немаштине коју су им донели. Људи се боје шта СНС у том страху може све да уради, али нас ништа неће осујетити у борби за нормалну и пристојну Србију коју настављамо у сваком селу, варошици, општини и граду у Србији“.

Шутановац је закључио да ће ДС на локалним изборима 24. децембра задати ударац СНС-у у четири општине - Неготину, Мионици, Пећинцима и Костолцу.

Информативна служба ДС

Повезане вести

Потпредседница Демократске странке Тамара Трипић (Фото архива)

Трипић: Дан људских права дочекали у мраку насиља

Београд, 10. децембра 2017. Изјава Тамаре Трипић, потпредседнице Демократске странке: Србија је ове године дочекала Међународни дан људских права окружена мраком...
Потпредседница Демократске странке Тамара Трипић (Фото архива)

Трипић: Осуда претњи Мариники Тепић

Београд, 5. децембра 2017. Поводом претњи посланици Нове странке Мариники Тепић реаговала је потпредседница Демократске странке Тамара Трипић која је осудила претње ултрадесничарских...
Трипић (ДС): Држава заказала, понаша се као неми посматрач

Трипић (ДС): Држава заказала, понаша се као неми посматрач

Обреновац, 25. новембра 2017.У Обреновцу приликом предаје иницијативе Демократске странке за формирање Савета за родну равноправност, потпредседница ДС...
Потпредседница Демократске странке Тамара Трипић (Фото архива)

Трипић (ДС): Министар Шарчевић мора бити смењен јер оправдава насиље

Београд, 23. новембра 2017. Поводом реакције министра Шарчевића на вршњачко насиље, потпредседница Демократске странке Тамара Трипић...
Председник Демократске странке Драган Шутановац (Фото архива)

Циљ је промена режима и европски Београд

Београд, 13. новембра 2017.Сама чињеница да неко има идеју да ДС стоји позади и дели летке, лепи плакате и аплаудира је накарадна. Не постоји опција да икада више стојимо иза било кога -...