lat

Брнабић да објасни драматичан пад на Дуинг бизнис листи


ПОДЕЛИТЕ:


Тражимо од председнице Владе, Ане Брнабић да нам јасно и недвосмислено објасни драматичан пад позиције наше земље на Дуинг бизнис листи и разлоге неиспуњеног обећања да ће се у другој години њеног мандата Србија наћи међу првих тридесет земаља. Да ли је и за непристрасну оцену о лошим перформансама српске привреде крива опозиција?

Минимизирање забележеног негативног резултата типично је за представнике СНС власти, који енергију и снагу улажу само и једино у неаргументовану критику и етикетирање политичких противника. Ранијих година сваки и најмањи помак на овој листи представљан је уз пуно неумереног публицитета и третиран као доказ успешности привредних реформи. И тада и сада су изостале објективне анализе и стања у економији и узрока и последица предузетих мера.

Шест година је дуг период за почетак стварних реформи, показатељи говоре неумољиво да стање у економији уз све подстицаје страним инвеститорима, отимању од најугроженијих категорија становништва и реалан пад животног стандарда далеко је од државе благостања како нам се сервира путем Вучићевих медија.

Земља се у мандату овог председника и ове Владе нашла три места иза Косова и једно место иза Црне Горе што нас поставља међу последње земље у региону.

Информативна служба Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!

Преузмите бесплатну
мобилну апликацију са Play Store или App store продавнице

КАТЕГОРИЈЕ