lat

Шутановац позвао Београђане да гласају за промене


ПОДЕЛИТЕ:

Кандидат за градоначелника коалиције окупљене око Демократске странке „Да ослободимо Београд“, Драган Шутановац гласао је јутрос у Миријеву и том приликом поручио да у последњих пола деценије Србија пропада, а Београд се налази у колапсу, те да је време за промене.

Број слика: 2

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

„Пуних 28 година Демократска странка се бори за модерну, просперитетну, европску Србију. Чињеница је да су Србија и Београд напредовали увек када су их водиле Демократе. Време је да дође до промене и позивам грађане да изађу у што је могуће већем броју и подрже оне који су им увек доносили добро, а да наставимо од петог марта да се боримо за европску Србију“, рекао је Драган Шутановац.

Шутановац је позвао Београђане да наставе од петог марта заједничку борбу за европску Србију и поручио властима „да се видимо већ на првим следећим парламентарним изборима“.

Председник Социјалдемократске странке Борис Тадић гласао је јутрос у 8 часова у Косте Стојановића 2 и том приликом позвао Београђане да гласају за листу Да ослободимо Београд под бројем 4.

„Да ослободимо Београд од ненормалности, да се изборимо поново за демократију. Ово је важан дан и може да представља прекретницу у борби за демократију и боље време пред нама“, рекао је Тадић.

ПЛАН ЗА ОСЛОБАЂАЊЕ БЕОГРАДА

ПРАТИТЕ НАС

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!

Преузмите бесплатну
мобилну апликацију са Play Store или App store продавнице

КАТЕГОРИЈЕ