lat

Грађани Лесковца захтевају истину


ПОДЕЛИТЕ:

Данас су у име својих суграђана и свих истинољубивих људи у Лесковцу затражени одговори на питања која су се наметнула након јучерашњих дешавања, када су у сврху политичке промоције владајуће гарнитуре присиљавани грађани да присуствују режираној представи у престоници.

Драматично се испољава осионост и решеност да се у име одржавања на власти користе и људи и средства бескрупулозно, зато је обавеза да се одговорност утврди и спречи да цену плате осиромашени грађани. На скупу испред зграде градског Парламента поручено је:

- Данашњу КЗМ СзС одржава испред зграде Скупштине Града Лесковца. Ово је, као што знате, зграда коју су прошлог викенда окупирали одборници СНС-а под изговором да неко жели да у њу уђе насилно. Закључавање у канцеларијама, ноћна пожарства по ходницима и бесплатно преноћиште у овој згради, уз обилну исхрану о трошку гладних грађана Лесковца, само су неки од занимљивих делова ове бљутаве комедије у аматерској режији Горана Цветановића и његових послушника. Сигуран сам да ћемо све сочне детаље ове поноћне журке сазнати чим видимо леђа овој власти.

Дакле, ту смо ми, СЗС, грађанке и грађани Лесковца, и нико од нас нема намеру да на силу улази у локални парламент који припада свим грађанима Лесковца. Људи који стоје пред вама, као и сви они људи који протестују свих ових месеци на улицама Лесковца, јесу пре свега пристојни људи. Пристојни људи који иду у библиотеку због књига а не праве конференције за медије због монтирања једне обичне клупе испред библиотеке. Пристојни људи који се и данас питају зашто су 4 клупе испред ЛКЦ-а плаћене скоро милион динара. Пристојни људи који од сваке власти, макар та власт била и непристојна, неспособна и бахата – као што је локална власт у Лесковцу – траже одговоре који не вређају здрав разум. Данашња питања гласе:

1. По ком основу су запослени у градској управи и јавним предузећима одсуствовали са посла на дан 19. април 2019. године?

2. Постоје ли уговори о слободној вожњи са превозницима, постоје ли рачуни за услуге превоза и ко је то платио?

3. Да ли ова власт мисли да су сви грађани Лесковца глупи и да не знају да цео овај данашњи циркус у Београду плаћамо сви ми?

4. Могу ли цео један град, наш град, и цела једна држава, наша држава а не њихова, да буду таоци једног човека и његове клике?

ГРАЂАНИ ЛЕСКОВЦА ТРАЖЕ ОДГОВОРЕ!

ПРАТИТЕ НАС

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!

Преузмите бесплатну
мобилну апликацију са Play Store или App store продавнице

КАТЕГОРИЈЕ