lat

Изабрани учесници и учеснице финала ''Беседа у Зоранову част'' 2017.


ПОДЕЛИТЕ:

"Да млади људи не би одлазили у свет, потребно је да свет доведемо у земљу"

Број слика: 1

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

Демократска странка и Фондација др Зоран Ђинђић у знак сећања на првог демократског премијера Србије и председника Демократске странке др Зорана Ђинђића организују дванаесто такмичење "Беседе у Зоранову част", које се одржава на тему "Да млади људи не би одлазили у свет, потребно је да свет доведемо у земљу".

На полуфиналном такмичењу младих беседника и беседница, одржаном у недељу, 5. марта 2017. године у Пан Театару Београду, изабрано је осморо најбољих који ће се такмичити у финалу овогодишњих "Беседа у Зоранову част":

· Анастасија Марјан (Београд - Обреновац)
· Данило Лучић (Нови Сад)
· Данило Миленковић (Ниш)
· Јелена Марић (Ужице)
· Милица Стојковић (Крагујевац)
· Никола Масал (Београд - Гроцка)
· Марина Радовановић (Голубац)
· Стефан Стојковић (Нови Сад)

Полуфинално такмичење ''Беседа у Зоранову част'' 2017. Квалитет беседа, оригиналност извођења, јасност поруке и реакцију публике оцењивао је стручни жири који су чинили: помоћница главног уредника НИН-а Весна Малишић, новинарка Тања Њежић, глумица Тијана Јанковић, члан УО Фондације др Зоран Ђинђић и координатор Центра ресорних одбора ДС Слободан Милосављевић, потпредседница Демократске странке Тамара Трипић, народна посланица Маја Виденовић и народни посланик и председник Градског одбора ДС Београд Балша Божовић.

Финале "Беседа у Зоранову част" биће одржано 12. марта 2017. године у Београду.

Демократска странка и Фондација др Зоран Ђинђић се захваљују свим девојкама и младићима који већ дванаесту годину за редом потврђују да су идеје Зорана Ђинђића инспирација за будућност.

ПРАТИТЕ НАС

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!

Преузмите бесплатну
мобилну апликацију са Play Store или App store продавнице

КАТЕГОРИЈЕ