lat

Лечић: Нећемо ћутати пред лажима, издајама, понижавању људи


ПОДЕЛИТЕ:

- Свака лаж има ограничен рок трајања. Ми нећемо пред људе са лажима. Истину говоримо, истином ћемо победити. И не причамо овде, данас о сендвичима, пониженима, викарима и барјактарима, доведеним као декор у привиду подршке. Никоме се не ругамо, никоме од људи доведених да буду нешто што нису не пребацујемо - поручио је Бранислав Лечић, члан Главног одбора ДС, снажно наглашавајући да морамо да избегнемо обе Вучићеве замке празнином исказаном у бројевима и деобама које увек жртвама резултирају.

Број слика: 4

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

Нико не сме да узурпира право, правду, државу, грађане, рекао је Лечић и додао:

- Ми нећемо насиље, Вучић призива насиље. Не спомињемо сценарије, они су у његовој глави. Позивамо Вучића да надиђе своје илузије и комплексе, и реалности и захтевима опозиције изађе у сусрет.

Лечић је о изласку Србије из економске, друштвене и политичке кризе говорио као услову свих услова и представио имена проминентних стручњака који су дали пристанак да знањем и ауторитетом помогну у формулисању стратегије и у дијалогу.

- Пред лажима, издајама, понижавању људи нећемо ћутати. Сваки дан ћемо од данас звати слободна субота. Ми ћемо победити, имамо јасан, племенит и остварив циљ.

Протест је настављен мирном шетњом централним улицама ка згради РТС. 

Грађанке и грађани окупљени на протесту упознати су са предлогом састава Преговарачког тима. Од стране опозиције део тима чиниће експерти. 

ПРАТИТЕ НАС

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!

Преузмите бесплатну
мобилну апликацију са Play Store или App store продавнице

КАТЕГОРИЈЕ