lat

Нови чланови Демократске странке


ПОДЕЛИТЕ:

Иако режим верује у стару Гебелсову максиму да „лаж поновљена хиљаду пута постаје истина“, на срећу у стварности то није баш тако. Штавише, безброј пута поновљене фантазије о „златном добу“, „никад већем животном стандарду“, „невероватном угледу“, „фантастичном расту“, „насилној опозицији“ из дана у дан све више почињу да иритирају грађане који су ипак склони да пре верују својим очима него вестима које су све више у сукобу не само са стварношћу, већ и са елементарним здравим разумом.

Број слика: 5

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

Јутрос смо примили у чланство нову групу људи изиритираних бесрамном пропагандом, жељних правде и вољних да се боре за идеје које нас окупљају у Демократској странци.

Они су одлучили да се упусте у политичку борбу за будућност Србије не упркос пропаганди, лажима и претњама, већ управо због њих.

Они знају да од учлањења не могу имати економску корист, већ само штету. Знају да због тога неће добити посао у државној управи, већ да могу само да га изгубе.

Знају да им живот од данас неће бити лакши, већ тежи.

Знају да су се одлучили на жртву.

Међутим, они такође знају да се не смемо предати, да не смемо бити малодушни и да не смемо препустити будућност наше земље најгорима међу нама. Људима са лажним дипломама, празним биографијама, али великим личним амбицијама.

Уколико желите да се борите за друштво слободе, за друштво демократије, за друштво солидарности, знајте да ћете у нама увек имати савезнике.

Жртве које су поднели наши чланови и чланице током протеклих скоро тридесет година обавезују нас да од наше борбе не одустајемо.

Демократска странка

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ