lat

Обележавање годишњице убиства др Зорана Ђинђића


ПОДЕЛИТЕ:

Демократска странка ће обележити годишњицу убиства председника Демократске странке и првог демократског премијера Србије др Зорана Ђинђића у понедељак, 12. марта 2018. године.

У 9.30 часова полагање цвећа, Булевар др Зорана Ђинђића бр. 1, Нови Београд. Цвеће ће положити заједно са активистима и члановима Демократске странке, Зоран Лутовац председник Политичког савета Демократске странке.

У 10.15 часова полагање цвећа на спомен плочу у парку на Тргу Републике. Цвеће ће положити са активистима и члановима Демократске странке, Зоран  Алимпић, Балша Божовић, Љиљана Лучић.

У 10.30 часова полагање цвећа на спомен плочу, Студентски трг 10. Цвеће ће положити Горица Мојовић, Слободан Милосављевић, Горан Ћирић.

Породица и руководство Демократске странке заједно са члановима, пријатељима и поштоваоцима др Зорана Ђинђића, положиће венце на његов гроб у Алеји великана у 11.15 часова. Окупљање испред главне капије на Новом гробљу (Рузвелтова 50) у 11.00 часова.

У 13.00 часова у Дворани Културног центра Београда (Коларчева 6) биће одржано финално такмичење у беседништву "Беседе у Зоранову част", које се организује тринаести пут заједно са Фондацијом др Зоран Ђинђић. Улаз је слободан.

ПРАТИТЕ НАС

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!

Преузмите бесплатну
мобилну апликацију са Play Store или App store продавнице

КАТЕГОРИЈЕ