lat

ПО ДС за Војводину: Насиље неће зауставити протесте


ПОДЕЛИТЕ:

Председник Покрајинског одбора Демократске странке за Војводину Небојша Новаковић затражио је данас од новосадске полиције и истражних органа да у најкраћем року расветле све околности под којим је у суботу увече претучен студент Филозофског факултета у Новом Саду Дејан Багарић.

Новаковић је после посете повређеном младићу и разговора са лекарима рекао новинарима испред Клиничког центра "Нови Сад" да је Багарић после указане помоћи у Ургентном центру премештен на одељење неурохирургије, где је задржан на даљем лечењу.

Млади студент, који је један од организатора протеста "1 од 5 милиона" у Новом Саду и активиста Демократске странке, има видне повреде по глави и телу, као и напрснуће носне кости, а због природе повреда и сумње да је у нападу задобио и потрес мозга, током дана ће бити подвргнут додатним претрагама.

"Напад на нашег младог колегу и саборца нажалост није изолован инцидент. Организатори и учесници протеста "1 од 5 милиона" већ су нападнути више пута само у Новом Саду. Морам, међутим, нагласити да то никог неће уплашити и да ће се протести наставити. Надам се да ће већ на следећем протесту Дејан бити са нама," рекао је Новаковић.

ПРАТИТЕ НАС

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!

Преузмите бесплатну
мобилну апликацију са Play Store или App store продавнице

КАТЕГОРИЈЕ