lat

Радошевић: Живот Београђана угрожен отровом


ПОДЕЛИТЕ:

Кандидат за градског одборника коалиције „Да ослободимо Београд – ДС, СДС, НОВА, ЗЕП Зелени“ др Игор Радошевић рекао је данас у Обреновцу да се свакодневно откривају локације на којима је закопан опасан отпад и да је циљ коалиције "Да ослободимо Београд" да се Београд ослободи и од отрова који трује Београђане и власти која пет година ћути о томе.

Број слика: 1

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

„Уколико токсичан отпад процури у земљу, па дође до подземних вода, наша вода ће бити затрована, а наша деца и егзистенција свих нас угрожена. Ако они наставе да раде овако и не брину о грађанима већ само о својим комбинацијама, сваки Београђанин ће морати да носи овакво одело као ја данас“, упозорио је Радошевић, потпредседник ЗЕП Зелени, одевен у заштитно одело, на једној од обреновачких локација где је пронађен илегално складиштен опасан отров.

 Радошевић је упозорио да је у Обреновцу отпад за сада пронађен на четири локације, а сумња се да га има још, као и у осталим београдским општинама, јер у Београду има преко 3.500 дивљих депонија.

 Он је истакао да тешки немар актуелне власти, који директно угрожава животе људи, мора да се заустави и да је то основни задатак коалиције „Да ослободимо Београд“:

 „Ми ћемо ослободити Београд од отрова. Свакога дана смо на терену, истражујемо локације и, када преузмемо одговорност за вођење Београда, очистићемо Београд од отрова - од овог канцерогеног и оног политичког који разара нашу земљу већ преко пола деценије.“

ПРАТИТЕ НАС

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!

Преузмите бесплатну
мобилну апликацију са Play Store или App store продавнице

КАТЕГОРИЈЕ