lat

СНС порађа незаконитост и похлепу


ПОДЕЛИТЕ:

Високи функционери Српске напредне странке уместо отварања радне и животне перспективе грађанима, преокупирани су заузимањем радних места и увећањем сопствених прихода.

Народни посланици Александар Мартиновић и Владмир Орлић, из угодне позиције решених свих егзистенцијалних проблема преузимањем чланске карте СНС, без конкурса, повода и правог одговарајућег радног искуства обрели су се на месту предавача на Високој медицинској школи у Ћуприји.

Јавност је ускраћена за одговор ко и зашто је проценио да су управо они квалификовани и оспособљени, док је истовремено осам жена у тој институцији остало без посла, међу којима је с једном уговор раскинут по доласку с породиљског боловања.

Посвећеност искључиво личном богаћењу као примарни мотив је једино тумачење. Игнорисање мишљења надлежних органа и потребе да у овој земљи стручност буде изнад политике постали су већ манир функционера СНС. Бахатост и осионост којом појединци са власти бране стечене позиције, привилегије и умножене платне спискове демонстрирана је и за скупштинском говорницом.

Зашто нису своје приходе пријавили Агенцији за борбу против корупције ако је све легално и уз поштовање законске процедуре, зашто нису остварен приход усмерили у хуманитарне сврхе за све оне који немају прилику да зараде пола милиона динара обављајући јавне функције?

Захтевамо да се обезбеди спровођење налога просветне инспекције и раскину незаконити уговори, као и да се санкционишу сви укључени у покушај незаконитог запошљавања.

Информативна служба Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!

Преузмите бесплатну
мобилну апликацију са Play Store или App store продавнице

КАТЕГОРИЈЕ