lat

Демократска уједињена у Сокобањи


ПОДЕЛИТЕ:

Јуче су у Сокобањи чланови Председништва Демократске странке- уједињена, Зоран Лутовац председник и Небојша Зеленовић и Александар Ивановић, ко-председавајући, разговарали са грађанима и грађанкама о процесима уједињавања и укрупњавања који се дешавају на нашој политичкој сцени.

Број слика: 6

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

Лутовац је подсетио на три нивоа укрупњавања, на уједињење демократа и демократкиња у јаку Демократску странку, затим на широку коалицију окупљену око Савеза за Србију, а потом и на побуњене грађанке и грађане, покрете, појединце и политичке странке окупљене око Споразума с народом. Лутовац је подвукао да је уједињавање неопходно за ефикасан отпор терору и лажима садашњег режима, као и на то да су грађани јасно ставили до знања политичким актерима да очекуји од њих да превазиђу своје разлике и буду уједињени у борби за нормалну државу.

Лутовац, Ивановић и Зеленовић су сагласни да је циљ овог аутократског режима да поништи појединца, његову вољу и његова права. Закључују да само заједно можемо да се изборимо за друштво какво желимо: слободно, солидарно и демократско.

После трибине, Демократска странка је постала јача за два нова члана.

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ