lat

Заједно за Демократску странку


ПОДЕЛИТЕ:

Градски одбор Демократске странке (ДС) у Новом Саду организује јавну трибину “Демократска странка – уједињење” на којој ће о поновном окупљању демократа и будућем функционисању велике Демократске странке говорити председник ДС-а др Зоран Лутовац, председник “Заједно за Србију” и градоначелник Шапца Небојша Зеленовић и председник београдског одбора Социјалдемократске странке Александар Ивановић.

Трибина се одржава у четвртак, 18. априла у просторијама новосадске организације ДС-а (Војвођанских бригада 24) са почетком у 19 часова, у склопу серијала “Новосадски разговори”.

Новосадски одбор ДС-а је покренуо циклус јавних трибина под заједничким именом “Новосадски разговори” које се одржавају четвртком најмање једанпут месечно. Трибине нису намењене само члановима и присталицама ДС-а, већ свим грађанима Новог Сада који су заинтересовани за најважнија питања нашег политичког и друштвеног живота. “Новосадски разговори” су једина трибина оваквог типа која се тренутно одржава у граду, а градска организација ће се потрудити да за сваку од тема о којим се говори обезбеди неспорно компетентне и релевантне саговорнике.

Градски одбор Демократске странке Нови Сад

ПРАТИТЕ НАС

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!

Преузмите бесплатну
мобилну апликацију са Play Store или App store продавнице

КАТЕГОРИЈЕ