Одговор наводној Српској листи на саопштење поводом седнице Народне скупштине Републике Србије о Косову и Метохији
22. септембар 2022.09:37Фото: Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs
ПОДЕЛИ:
Коалиционим партнерима Рамуша Харадинаја, Хашима Тачија и Аљбина Куртија који себе неосновано зову Српска листа није било довољно ни седам дана да би се опоравили од истине коју су прошле недеље чули у Скупштини Србије.
Још уздрмани и дезоријентисани као боксер у нокдауну, који наслепо замахује рукама наоколо покушавајући да зада ударац, друштво са јахте Беџета Пацолија се размахало саопштењем у којем оптужују некакав "жути режим" да је "економски, друштвено и политички разорио Србију". Сигуран сам да мисле на Горана Весића, Александра Шапића, Јелену Триван и остале пребеге из Демократске странке који су данас перјанице режима Александра Вучића, председника Српске напредне странке, који  несумњиво подржава идеју стварања Велике Албаније на тлу Србије. Сад када су свом коалиционом партнеру Аљбину Куртију дали и Газиводе, и позивни број и чланство у Олимипијском комитету, и оно што је тражио, али и оно што им нико није тражио, када су заједно довршили посао започет 1999. године, ови следбеници политике зарђале кашике Аљбину Куртију, свом шефу у влади у Приштини, изгледа отворено нуде и Лесковац и Ниш.
 
Ова црвено-црна коалиција у бојама заставе Велике Албаније која се на верност Куртију заклела над "Уставом Републике Косово" заборавља да је Александар Вучић 1999. године као министар у тадашњој влади мењао Пећку патријаршију за стан од два ара, да је порту Високих  Дечана претворио у паркинг за НАТО тенкове и да је у Урошевцу поставио камен темељац за НАТО базу Бондстил. Они који су наш народ на Косову и Метохији оставили на милост и немилост својим коалиционим партнерима јуна 1999, данас би да бране Србе и Србију од оних народних посланика у Скупштини Србије који су им у дводневној расправи рекли истину у лице. Они који су у последњој деценији прошлог века без посла оставили 3 500 000 људи, без завичаја исто толико и на жалост без главе 200 000 људи, сада би да прозивају оне који су ову машинерију зла зауставили у уништавању и сатирању Србије.

Захваљујући споту који недвосмислено позива на убиство Оливера Ивановића и који су промовисали челници самозване Српске листе, читав свет је видео колика је њихова "љубав" према Србији и колики је њихов допринос борби за опстанак Срба на Косову и Метохији. Све док српску листу предводи Александар Вучић, а чине је овакве "патриоте", косовски заговорници идеје Велике Албаније не треба нити да брину, нити ишта да раде на реализацији овог пројекта. Представници наводне Српске листе тај посао раде боље од Куртија, Тачија и Харадинаја заједно.

Разумем и нервозу и хистерију наручиоца срамотног спота који је инспирисао убице Оливера Ивановића због скорог доласка правде и слободе у Србију. Тада ће неки са скупштинског балкона, на којем су седели прошле недеље и на помен имена Оливера Ивановића гледали у под,  прећи на оптуженицку клупу. Демократска странка се бори за Србију у којој ће се то и догодити.

Народни посланик Срђан Миливојевић