lat

Честитке Амини Цикотић и Лари Kвесић на избору за потпредседнице YES-a


ПОДЕЛИТЕ:

Демократска омладина честита Амини Цикотић из Форума младих СДП-а Црне Горе и Лари Kвесић из Форума младих СДП-а Хрватске на избору за потпредседнице Младих европских социјалиста (YES).

Број слика: 2

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

Њихов избор значајан је не само за њихове организације и државе, већ и за читав регион Западног Балкана који се још једном у својој новијој историји суочава са националистичком реториком аутократских вођа. У времену када нас поново деле, сеју мржњу и повећавају борбену готовост како на границама, тако и у средствима режимске пропаганде, сарадња и дијалог младих људи из региона значајнија је него икад.

Присни односи Демократске омладине са омладинама регионалних странака говоре сами за себе и шаљу јасну поруку да ћемо се супротставити тиранима који гуше наше слободе и терају нас трбухом крухом и мозгом за достојанством.

Решени да останемо и боримо се, срећни смо и поносни што ће се захваљујући нашим саборкињама Амини Цикотић и Лари Kвесић грађански, проевропски глас Србије и Западног Балкана гласније чути у целој Европи. Такође, скорашњи избор Ане Манасиеве из северномакедонског СДСМ-а за потпредседницу Интернационалне уније социјалистичке омландине (IUSY) отвара нове перспективе за наш регион и земљу у целом свету.

Млади европски социјалисти (YES) је асоцијација социјалдемократских омладинских организација у Европи и Европској Унији и подмладак Партије европских социјалиста (PES) чији је и Демократска странка пуноправна чланица.

Информативна служба Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ