lat

ДС Панчево: БОЈКОТ – наша одлука је јасна и недвосмислена


ПОДЕЛИТЕ:

Демократска странка Панчево ће бојкотовати предстојеће изборе на свим нивоима јер сматрамо да не постоје елементарни услови за одржавање слободних и поштених избора. Наша одлука је јасна и недвосмислена. Оваквом одлуком испуњавамо и захтеве грађана који су учествовали са нама на протестима у Панчеву. Учешћем на предстојећим изборима под оваквим условима постали бисмо саучесници у превари и безакоњу које спроводи Српска напредна странка.

Како у целој Србији тако и у Панчеву, избори нису место на којима грађани могу по сопственој савести да гласају за оне политичке актере за које сматрају да могу најбоље представљати њих, већ формализација једног процеса кроз различите механизме уцена и притисака на бираче сервиране из кухиње Српске напредне странке. Дакле, бојкот није сам по себи циљ, бојкот је средство да дођемо до слободних и поштених избора на којима ће грађани имати могућност да слободно бирају и без притисака и уцена гласају.

Демократска странка Панчево ће од 12. марта 2020. године и званично започети активну кампању бојкота избора на територији града Панчева. Кампања бојкота ће бити свакодневна до одржавања лажних избора у сваком насељу, у сваком насељеном месту како бисмо директно у разговору са грађанима објаснили зашто је битно да се овакви избори бојкотују.

Користимо ову прилику да позовемо све грађане који су незадовољни, разочарани, уцењени на било који начин да нам се прикључе у борби јер само заједно можемо да променимо аутократски режим Александра Вучића и Српске напредне странке.

Градски одбор Демократске странке Панчево

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ