lat

ДС Шабац: Подсетник за политичко крило организованог криминала


ПОДЕЛИТЕ:

Политичко крило организованог криминала које се представља као Српска напредна странка није дало одговор на постављена питања већ је у свом препознатљивом маниру одговорило нападима, лажима и спиновањем.

Поново их питамо, иако се одговор и сам намеће: Да ли је грађанин Данило Вучић својим присуством у другом плану оставио чак два министра и локалне полтроне који формално врше локалну власт, зато што нам поручују да су Вучићи постали династија? Или је разлог за то тај што се формални вршиоци дужности локалне власти плаше криминалаца са којима је често виђан и усликан грађанин Данило Вучић, па су морали на тај начин да га уваже и из Шапца пошаљу поруку улизиштва, што је сушта супротност надалеко чувеном чивијашком духу по ком су Шапчани познати?

Подсећамо прелетаче из разних странака, међу којима се истичу и они који су, нажалост, били и чланови Демократске странке, а који сада чине политичко крило организованог криминала, СНС-а, да је Демократска странка већ једном срушила диктаторски режим чији су они само блед и трагикомичан рецидив. Ни после десет година најбруталније кампање нису успели да униште Демократску странку која је поново стожер све више грађана који се не мире са тим да нашим животима управља мафија.

Победићемо у борби која је пред нама, а неплаћене цехове свих лоших влада из прошлости платиће управо скуп прелетача који су до сада учествовали у свим властима, а који сада чине СНС.

Информативна служба Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ