lat

Јака Демократска странка је у интересу грађана


ПОДЕЛИТЕ:

Демократска странка наставља са унутрашњим реформама, које за циљ имају не само да ојачају ДС, него и целокупну опозицију, како би опозиционе политичке партије заједно са грађанима могле да доведу до промене режима. Наша је дужност да вратимо Србију у породицу европских држава у којима грађани живе слободно, без бриге да ли ће им сутра на врата закуцати извршитељи и да ли ће, уколико се разболе, у болници бити довољно лекара и кревета. У протеклих недељу дана приближили смо се том циљу за још неколико малих, али важних, корака.

Са размаком од свега неколико дана између избора, нова страначка руководства изабрали су Градски одбор ДС Крагујевац и Општински одбор ДС Нови Београд. Иван Дубљанин је реизабран за председника демократа у Крагујевцу, а у саставу новог Градског одбора имаћемо прилику да чујемо и видимо још 40 вредних демократа и демократкиња из Крагујевца. С друге стране, и чланови и чланице Општинског одбора ДС Нови Београд имају разлога за славље јер могу да се похвале младим председником и јасно је да је Владимир Поповић и више него спреман да се избори са изазовима који га очекују.

Озбиљну одговорност преузели су и новоизабрани председници окружних одбора, који ће у наредном периоду помагати локалним организацијама под својом надлежношћу да се развијају, да остваре бољу комуникацију са грађанима и да делују у јавном интересу, заједно са грађанима, покретима и удружењима активних на локалном нивоу и другим опозиционим партијама.

Никола Мажић стао је на чело Сремског, а Горан Болић Севернобачког округа. Убудуће ће демократе Колубарског округа предводити Зоран Јаковљевић, док је Тања Николић изабрана за председницу Борског и Зајечарског округа.

Демократе и демократкиње широм Србије предано раде на јачању својих локалних организација и опозиционог блока јер знају да без јаке Демократске странке и јаке опозиције неће бити промена у Србији, а спремни су да се заједно са грађанима изборе за бољи живот у Србији уместо да унедоглед гледају Бољи живот на РТС-у.

Информативна служба Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ