lat

Јавне личности позвале да се гласа за листу око ДС


ПОДЕЛИТЕ:

Коалицију окупљену око Демократске странке – „Да ослободимо Београд“, у финишу предизборне кампање подржале су бројне јавне личности и јавно позвале грађане да гласају за ову коалицију иза које стоји јасна политика и план за будућност Београда.

Број слика: 5

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

Глумац Горан Шушљик поручио је да гласа за Демократску странку јер зна да је то „једина истинска демократска опција у Србији“, и позвао грађане да учине исто:

„Ослободи се страха, заокружи 4 и ослободи Београд!“

Ванредни професор Правног факултета Универзитета у Београду др Танасије Маринковић рекао је да нису све политичке странке исте, већ да постоје оне иза чијих речи стоје дела, а таква је Демократска странка:

„Нису сви политичари преваранти, опсенари који од демократије праве циркус , а од државе приватну ствар. Постоје странке иза чијих речи стоје дела, и то вишедеценијска. Ако сте за владавину права, социјалну правду и Србију у Европи, онда 4. марта заокружите број 4!“

Редитељ Александар Мандић истакао је да грађани не смеју да „наседну на лаж да је свеједно за кога гласати, те да својим гласом не могу ништа да промене“, и подвукао да је Демократска странка једина партија која може нешто да уради у општем хаосу који влада.

Социолошкиња Весна Пешић позвала је грађане да 4. марта својим гласом промене живот Београда:

“Хајде да ослободимо Београд, да ослободимо Србију! Живимо у деструкцији, Србија нам је пропала, а ја могу да кажем – гласам за ДС зато што је најважније да се вратимо нормалности, да живимо нормално“.

Подршку коалицији „Да ослободимо Београд“ упутио је и бивши судија Уставног суда Зоран Ивошевић, који је навео да, за разлику од Српске напредне странке која се политиком бави само зарад својих чланова, Демократска странка се политиком бави у корист свих грађана:

„Зато позивам да гласамо за странку која хоће да спаси Београд, а онда и Србију, а не за странку која хоће да један човек буде и председник странке, и председник државе и председник Владе, па ево сада и градоначелник Београда.“

Глумац Бранислав Лечић истакао је да „број 4 није само број, као што ни Демократска странка није само странка“:

„ДС је семениште, колевка демократије. Све што је вредно у овој земљи, изашло је одавде. Вратимо се на почетак и покажимо да никакво зло не може да нас спречи да остваримо истиниту и праву демократију, срећну и успешну земљу, али и наду за све који су и отишли и остају овде.“

ПЛАН ЗА ОСЛОБАЂАЊЕ БЕОГРАДА

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ